Az Ethereum hamarabb elérheti az ATH-t mint a Bitcoin

Szerző: | aug 24, 2021 | Árfolyam elemzés, Ethereum

Az Ethereum árfolyama 3 000 dollár felett stabilizálódott, elemzők szerint a kriptovaluta likviditási problémákkal néz szembe, ami pozitívan hathat az árára.

 

Fokozódik a likviditási hiány az Ethereumnál is

A Bitcoin több mint 50%-kal emelkedett a júniusi mélyponthoz képest, és az altcoinok árfolyamai is újra emelkedni kezdtek, ami alól az Ethereum sem kivétel. Az Ethereum ára folyamatos emelkedést mutatott az elmúlt harminc napban. A kriptovaluta közel 75% -kal nőtt július 22 -től augusztus 21 -ig. Az Ethereum 1800 dollárról a jelenlegi 3350 dollárra emelkedett.

Annak ellenére, hogy a figyelem arra összpontosít, hogy a Bitcoin 50 000 dolláros árszint felett marad e, az ETH iránti optimizmus továbbra is kitart a London hard fork után. Részben a hard fork következtében jelentkező kínálati változásoknak köszönhetően a likviditási hiány végül arra vezethet, hogy az ETH/USD -t új történelmi csúcsokat ér el, mielőtt a BTC/USD -nek sikerülne ugyanezt tennie.

Az USD/ETH hosszú távon korábban érheti el mindenkori csúcsát, mint az USD/BTC. A jelenlegi ETH/USD ár közelebb van az ATH -hoz, mint a BTC/USD. Nagyobb a kereslet, alacsonyabb a kínálat. Az ETH/USD eladási oldali likviditási válság továbbra is erősödik, míg az USD/BTC devizatartalék májusban megállította csökkenő tendenciáját.  – fogalmazott a CryptoQuant vezérigazgatója

 

Több, mint 73 000 ETH égett el a London Hard fork óta

Az Ethereum árfolyamának emelkedése hátterében minden bizonnyal a nemrég lezajlott London hard fork és az EIP 1559-es hálózatfrissítés áll. A frissítés óta az Ethereum tranzakciós díjainak egy része minden nap megsemmisül, elég. Az EIP frissítés óta, 77 500 ETH-t, azaz körülbelül 270 millió dollárt égetett el.

Elégetett Ethereum | Cryptofalka

Forrás: https://ethburned.info/

 

Egyre több a lekötött Ethereum

Az Ethereum 2.0 staking platformon szintén közel 200 000 további Ethereumot adtak hozzá a staking platformon elhelyezett teljes ETH mennyiséghez. A teljes lekötés most 7 123 424 ethereum. Ez nagyjából 23,9 milliárd dollár értékű. Az validátorok száma is megugrott. A platform 5495 új validátorral bővült a múlt héthez képest, így a teljes számuk most 215.428. A platformon a staking jelenlegi éves százalékos hozama 5,9%.

Ethereum 2.0 staking | Cryptofalka

Forrás: https://launchpad.ethereum.org/en/

 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.