Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitmain 56 ezer Bitcoin bányászgépet telepít Georgiába

Bitmain 56 ezer Bitcoin bányászgépet telepít Georgiába

Bitmain, a kínai kripto-bányászati hardveróriás, 56 ezer legújabb Antminert telepít az Egyesült Államok délkeleti részébe, Georgia államba.

 

Hatalmas profitot termelhetnek Bitmain bányászgépei az ISW számára

A bányászati berendezések beáramlása a nevadai székhelyű ISW Holdings, a Bit5ive kriptobányászati adatközpont és a Bitmain közötti háromoldalú megállapodás része. A hardver telepítésének összköltsége az ISW szerint körülbelül 62 millió dollár lesz, és várhatóan havi 10 millió dolláros bevételt fog elérni teljes kapacitás mellett.

Bitmain antminer s19pro | Cryptofalka Forrás: https://www.bitmain.com/

Az ISW Holdings már 6 millió dollár tőkével korábban beszállt egy olyan üzletbe, amelynek keretében a Bitmain Antminer S19J bányászati eszközöket új BlockQuarry márkanév alatt telepítik a Bit5ive infrastruktúráját felhasználva. Bitmain állítólag júniusban felfüggesztette az új bányászgépek gyártását a virágzó használtpiac miatt.

Amikor 2022 októberében teljesen üzembe helyezik, az új bányászgépek akár 200 megawatt áramot fogyasztanak a georgiai "POD-CITY" nevű BlockQuarry létesítményben. Kezdetben az ISW arra számít, hogy az első 20 MW teljesítmény a jövő hónap októberére üzemel majd.

Alonzo Pierce, az ISW Holdings elnöke elmondta, hogy az üzlet jellege megváltozott azóta, hogy tavaly a Bit5ive-val partnerséget kötöttek, és elkezdte a „legkorszerűbb bányászeszközök” tervezését:

„Előretekintve a tárhelyszolgáltatásból származó bevételeink stabilak és jelentősek lesznek, és erőteljes növekedésre képesek. A bányászati bevételeink pedig ingadozni fognak a kriptovaluta piac áraival arányosan. ”

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A Bit5ive gyártja a „BLOQPODS” -ot, amely a BlockQuarry által üzemeltetett „BLOQPARKS” -ba lesz üzembe helyezve. Minden eszköz 280 Bitmain Antminer -t tartalmaz, így 28 000 terahash/másodperc (TH/s) hash -sebességet produkál. Az ISW Holdings már 700 bányászgépet üzemeltet Bitmain Antminer S17s, S19s és Canaan Avalons bányászokkal egy Bit5ive felügyelt telephelyen Pennsylvaniában.

A Bitcoin hash rate 133 EH/s -ra tért vissza a június végi visszaesésről 68 EH/s -ra a Kínából érkező nagy bányászvándorlás után. Az on-line elemző cég, a Glassnode, szeptember 6-án arról számolt be, hogy a bányászok elkezdtek nyereséget termelni:

"A hash rate növekedése valószínűleg annak a kombinációja, hogy a korábban elavult hardverek második életet kaptak, és a kínai bányászok sikeresen áthelyezték, helyreállították és újraindították működésüket”

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.82% $69,468.58
Ethereum ETH -3.12% $3,682.46
BNB BNB -0.36% $614.48
Solana SOL -0.40% $178.87
XRP XRP -3.05% $0.5293
Dogecoin DOGE -4.78% $0.1632
Cardano ADA -5.00% $0.4777
Litecoin LTC -2.77% $85.83
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!