Egy becslés szerint a BTC legalább 55 ezer dollárt ér

Szerző: | szept 7, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

Willy Woo elemző szerint a Bitcoin (BTC) jelenleg legalább 55 000 dollárba kerül egy mérőszám szerint, amely az úgynevezett „kínálati sokkot” méri. Vasárnapi tweetjében említette a BTC/USD „konzervatív BTC kínálati” árbecslését.

 

A Bitcoin ára kezd felzárkózni konzervatív BTC kínálati modellhez

Míg a Bitcoin még nem hozott létre 50 000 dollárnál szilárd támaszokat, az on-chain adatok egy ideje sokkal határozottabb megerősítést mutatnak. Az on-chain adatok között példáu ottl a „kínálati sokk modell”, amely 55 000 dolláros árbecslést adott jelenleg.

Holding Bitcoin | Cryptofalka

Forrás: https://www.entrepreneur.com/

A kínálati sokk (supply shock) mutatót egyszerűen úgy határozzák meg, hogy a nem elérhető BTC kínálatot osztják a rendelkezésre álló BTC kínálattal. Ez pedig komolyabb árfolyambecslést tesz lehetővé, mint ahogy elsőnek hangzik. 

A kereslet és a kínálat eme nézete szerint, az a befektető, aki nem szándékozik eladni a keresleti oldalon áll, míg az az eladó, aki hajlandó eladni, a kínálati oldalon” – magyarázta egy blogbejegyzésben Willy Woo

Az konzervatív BTC kínálati modell ezen kívűl egy algoritmust használ a kereslet és a kínálat jelenlegi helyzetének összehasonlítására, és így aktuális árbecslést készít.

Bitcoin supply shock I Cryptofalka

Forrás: Twitter

 

Az első akadály az 50 000 dolláros szint volt

A konzervatív BTC kínálat gyakran használt kifejezés a jelenlegi piaci körülmények tekintetében, ugyanis 2021-es év a blokk felező esemény utáni első év.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Mivel a bányászok most blokkonként csak 6,25 BTC-t szabadítanak fel, eddig a Bitcoin nagyjából hasonlóan viselkedett, mint a korábbi felezési években, 2013-ban és 2017-ben. Az 55 000 dolláros cél nagyjából passzol is a PlanB stock to flow modellje által prognosztizált minimum havi zárással, amely becslése a minimum árra 43 000 dollár.  

Prognózisa szerint ezt követően azonban a fellendülés komolyan  elindul, a Bitcoin pedig akár 135 000 dolláron zárja 2021 -es évet.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.