Bekerült a UNI és a SOL a Grayscale portfóliójába

Szerző: | okt 4, 2021 | Kriptovaluta

A Grayscale Investments, digitális eszközkezelő, hozzáadta a Solana-t és a Uniswap-ot a Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC) portfólióhoz.
 
 

Népszerűek a Grayscale kriptovaluta alapjai

A digitális eszközkezelő negyedévente kiegyensúlyozza a GDLC digitális valuta kosárát úgy, hogy a jónak tartott tokeneket beveszi, addig a kevésbé jók egy részét értékesíti. A kiigazítás alapján a Solana (SOL) és a Uniswap (UNI) az alap összetevőinek 3,24% -át, illetve 1,06% -át teszi ki, míg a Grayscale csökkentette a Litecoin (LTC) és a Bitcoin Cash (BCH) arányait.

 
Grayscale digital large cap fund I Cryptofalka

Forrás: https://grayscale.com/

A korábbi negyedéves kiegyensúlyozás után a Cardano (ADA) mennyiségét növelte a portfólióban 5,11% -ra, amivel a harmadik legnagyobb eszköz lett a Digital Large Cap Fund-ban. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) továbbra is oroszlánrészben birtokolja a GDLC kripto kosár 62,19% -át, illetve 26,08% -át. A Chainlink LINK tokenje, a Bitcoin Cash (BCH) és a Litecoin (LTC) együttesen a GDLC -kosár 2,32% -át képviselik, ami elmarad a júliusi 2,88% -tól.

 
A DeFi alapot nem korrigálja negyedévente, a két legnagyobb rész a UNI 45,20% -ot, míg az AAVE pedig 14,11% -ot birtokol a DeFi alapból.
 
Grayscale DeFi alap I Cryptofalka

Forrás: https://grayscale.com/

 
A cég termékei továbbra is olyan pénzügyi óriások fókuszában áll, mint például a Morgan Stanley. A Bank több, mint kétszeresére növelte befektetéseit a Grayscale Bitcoin Trustba (GBTC). A bank óriás júliusban összesen 58 116 GBTC részvénybe fektetett be az Europe Opportunity Fund-on keresztül, ami 105% -os részvénynövekedést jelenet április óta.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Mivel foglalkozik a (SOL)?

A Solana (SOL) nyílt forráskódú projekt, ami a blokklánc technológia segítségével biztosít DeFi szolgáltatásokat. A svájci székhelyű Solana Foundation 2020 márciusában indította kriptovalutáját, de az ötlet és a munka 2017-ben indult. 

A Solana protokoll célja, decentralizált appok létrehozása és működtetése. A blokklánc a skálázhatóság problémájának hatékony megoldása érdekében az ún. proof of history, és a proof of stake algoritmusok kombinációját alkalmazza, a végeredmény pedig rendkívül rövid validálási idő mind a tranzakcióknál, mind pedig az okosszerződések végrehajásánál. Mindez nagyon alacsony hálózati díj mellett valósul meg, ebből következően a Solana felkeltette az érdeklődést vállalati és magán befektetői körökben is.

 

Mi az a Uniswap (UNI)?

A Uniswap egy népszerű decentralizált kereskedési protokoll, ami a DeFi tokenek automatizált kereskedését tűzte ki célul. 2020 szeptemberében az Uniswap létrehozta a saját tokenjét, az UNI-t, a protokoll felhasználói számára, ami egyrészt a platform népszerűségének növekedése mentén haszonnal kecsegtet, másrészt lehetővé teszi a hodlerek számára a decentralizált tőzsde jövőjének alakítását. 

Az Uniswap nem csak egy decentraliztált tőzsde, hanem egy megoldás, ami igyekszik áthidalni az EtherDeltához hasonló platformok likviditással kapcsolatos kihívásait. A kereskedési folyamat automatizálásával a protokoll csökkenti a kockázatokat és költségeket minden fél számára, valamint a mechanizmus kiveszi a képletből a személyazonosítást, ezzel lehetővé teszi bárki számára, hogy likviditást biztosítson bármely valutapáron. A platform irányítása a UNI token segítségével a közösség kezébe kerül, és önfenntartóvá válik, miközben megőrzi autonóm jellegét.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.