Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Morgan Stanley növeli a kriptovaluta kitettségét

A Morgan Stanley növeli a kriptovaluta kitettségét

A Morgan Stanley növelte a kriptovaluta kitettségét Grayscale Bitcoin Trust vásárlásával. Nincs messze a tömeges kriptovaluta elfogadás?

 

Annak ellenére, hogy a kriptoelemzők körében a közelmúltig pesszimista hangulat övezte a kriptovaluta piacot, a Morgan Stanley, az Egyesült Államok egyik legnagyobb bankja, egyre több kitettséget szerzett a Bitcoinból azzal, hogy dollármilliókat fektetett be különböző alapjain keresztül a Grayscale Bitcoin termékébe.

https://twitter.com/MacroScope17/status/1430632457875992579

A MacroScope kriptoelemző portál összehasonlította a Morgan Stanley korábbi beadványait a legújabb jelentésekkel és megállapította, hogy a bank kriptovaluta kitettsége most sokkal magasabb, mint pár hónapja. Amikor Morgan Stanley arról számolt be, hogy 28,289 darab Grayscale Bitcoin Trust részvény birtokában van, a MacroScope azt jósolta, hogy a közeljövőben csak növelni fogja kriptovaluta kitettségét. Az idő bebizonyította, hogy igaza lett.

 

A Morgan Stanley növeli kriptovaluta kitettségét

A SEC legutóbbi adatai szerint a Morgan Stanley Insight Fund, a Morgan Stanley Institutional Fund Inc, a Morgan Stanley Variable Insurance Fund Inc. és a Morgan Stanley Institutional Fund Trust mind közvetett kriptovaluta kitettséget szerzett.

Morgan Stanley | Cryptofalka Forrás: https://kryptomoney.com/

Közvetett befektetések azok, amelyek olyan terméknek kínálnak kitettséget, amely egy másik teljesítményét tükrözi vagy éppen függ tőle. A Morgan Stanley esetében a legtöbb kriptovalutába történő befektetés a Grayscale Bitcoin Trust részvényeiben van.

A legjelentősebb kriptovaluta kitettsége a Morgan Stanley Insight Fund-nak van, amely a Grayscale Bitcoin Trust 928 051 részvényét birtokolja, összesen 27 665 200,31 dollárért. Mégis - bár ez jelzi a bank növekvő érdeklődését a kriptovaluták iránt - a befektetés az alap összes eszközének elenyésző, mindössze 0,34% -át teszi ki.

Egy korábbi törvényjavaslat révén, a bank pénzeszközei maximum 25% -os kriptovaluta kitettséget szerezhetnek. Ez év márciusában a Morgan Stanley elkezdte támogatni a Bitcoin befektetéseket a magas nettó értékű ügyfelek számára. A Grayscale Bitcoin Trust valószínűleg a hagyományos befektetők kedvenc módja annak, hogy némi kitettséget kapjanak a Bitcoinban, tekintettel arra, hogy az Egyesült Államokban még mindig nincs jóváhagyott kriptovaluta ETF.

 

Más bankok sem akarnak lemaradni a kriptovalutárról

2021-ben kiéleződött a verseny a bankok és más pénzintézetek között azon ügyfelek megszerzésére, amelyek kriptovaluta kitettséget szeretnének. A JP Morgan, a Goldman Sachs, a BNY Mellon és mások már megkezdték a kriptovaluta befektetések felajánlását és a pozitív elemzések beépítését időszakos jelentéseikbe.

Holding Bitcoin | Cryptofalka Forrás: https://www.entrepreneur.com/

Hasonlóképpen a Bitcoinnal kapcsolatos kétségek a világ többi részén is tisztázódni látszanak, és sok ország megtette az első lépéseket a kriptovaluták pénzügyi infrastruktúrájába való integrálása érdekében. Kanada például már jóváhagyott kriptovaluta ETF -eket. Brazíliának és Chilének megvan a saját kriptovaluta ETF -je, Brazília vezet az élen összesen 4 ETF indításával. Nem beszélve El Salvadorról, amely két hét múlva megkezdi a Bitcoin elfogadását törvényes fizetőeszközként. Így nem meglepő, hogy a bankokat most jobban érdekli a Bitcoin, mint valaha.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.96% $62,138.43
Ethereum ETH 1.55% $3,439.75
BNB BNB 1.16% $409.86
Solana SOL -3.15% $129.4
XRP XRP 5.97% $0.6254
Cardano ADA 11.04% $0.743
Dogecoin DOGE 16.59% $0.1415
Litecoin LTC 5.33% $90.2
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!