Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Szerző: | márc 15, 2021 | Blokklánc hasznos, Kriptovaluta

A Binance a kereskedésen kívűl kockázat mentes passzív jövedelmet is kínál, a Binance Earn nevű pénzügyi szolgáltatás formájában.

 

Mi a Binance Earn?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

A Binance Earn egy teljes pénzügyi szolgáltatáscsomag, aminek segítségével gyarapíthatod a kripto portfoliódat. Lényegében olyan, mint egy megtakarítási számla, a különbség a hagyományos pénzügyi termékekhez képest csak annyi, hogy kriptovalutákkal sokkal szabadabban lehet nagyszabású pénzügyi műveletekben részt venni, akár lakossági befektetőként is. Lássuk milyen fő kategóriái vannak a Binance Earn-nek, és melyik illik legjobban a befektetési stílusodhoz.

binance earn

Flexible Savings

A Flexible Savings kamatot kínál a tőkédre. Nagyon könnyen használható, és nem meglepő módon nagy rugalmasság mellett működik. Beküldöd a pénzed, amíg a megtakarítási számlán tartod kamatot kapsz rá, és bármikor ki is veheted. Ha eleve tartasz egy összeget a Spot Wallet ben, akár át is küldheted a Felxible Saving számlára, így könnyen dolgoztathatod az összeget, addig amíg nem használod másra. Azt vedd figyelembe, hogy a kamat nem aznaptól kerül megállapításra amikor elindítod a folyamatot, hanem a következőtől. Az Auto-Subscribe gombbal akár folytonosan kamatozásban tarthatod a Spot Wallet-ben tárolt coinjaidat.

flexible savings Binance

 

Fixed Savings

A Fixed Savings magasabb hozamot kínál, de ami a pénzedhez való hozzáférést illeti, kisebb a rugalmasság. Abban más, mint a rugalmas megtakarítás, hogy itt egy előre meghatározott időszakra kötöd le a pénzed. Miért jobb? Többet hoz, mivel a lekötési idő és a kamat is fix. A lekötött megtakarítási termékek futamideje 7-től 90 napig terjed, tehát ha tudod, hogy meddig nem lesz szükség a tőkédre, választhatod az ennek megfelelő legmagasabb éves hozamot.

Binance fixed savings Cryptofalka

 

Lending Activities

A Lending Activities alatt speciális eseményeket találsz, amik időnként felbukkannak az Activities fülön. Ezek a lehetőségek általában a készlet erejéig hozzáférhetőek, tehát célszerű gyorsan feliratkozni rájuk. Itt lényegében az történik, hogy a tőzsde közvetítésével a pénzedet kölcsönadod másnak, aztán az előre meghatározott idő leteltével visszakapod kamattal. Mivel a részvétel időszakos és korlátos, a lekötött megtakarításnál is nagyobb jutalmakat kínál annak, aki figyeli a bejelentéseket és időben elcsípi őket.

binance lending activities I Cryptofalka

 

Locked Staking

Proof of Stake algoritmusú coinok Spot Walletben tartásával, kapsz staking jutalmakat, viszont ezt meg is tudod növelni. Ha a PoS coinjaidat egy 7 és 90 nap közötti időre lekötöd, magasabb a jutalék. Ugyanaz a logika mint a Fixed Saving és a Flexible Saving esetében, csak stakeléssel. Ezen kívűl egyes coinoknál van Flexible Lock opció, ahol lekötöd a tőkédet, de közben kiutalhatod máshová ha szeretnéd.

Binance staking I Cryptofalka

 

Launchpool

A Binance rendelkezik egy saját IEO (Initial Exchange Offering) platformmal, ahol ígéretes projektek lépnek piacra a Binance közössége számára, ez a Launchpad. A Launchpool ehhez kapcsolódik a yield farming előnyeinek kihasználásával. Lehetőség van BNB, BUSD és más coinok lekötésére, ennek arányában pedig az új kibocsátású coinból részesedést kapsz. Az esemény ideje alatt a lekötött coinokat bármikor fel is oldhatod.

Binance launchpool I Cryptofalka

 

Binance Liquid Swap

A Liquid Swap egy sajátos tőzsde, ahol az árakat nem közvetlenül a kereslet – kínálat határozza meg, hanem egy matematikai képlet számítja ki. Az AMM (Automated Market Maker) egy alacsony költségű és csúszás mentes módja a coinok átváltásának, közban passzív jövedelemet is jelent annak aki hozzájárul a váltások folyamatos likviditásához. Az eladók és a vevők nem közvetlenül egymás ajánlatait töltik be, hanem egy alap áll a traderek kereskedéseinek másik oldalán. A szolgáltatás díjából a Liquid Swapban lekötött tőke tulajdonosai részesülnek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Dual Savings

A Dual Savings egy olyan lekötési forma, amivel bevételt tudsz szerezni függetlenül attól milyen irányba mozognak az árak. A fix idejű BTC/BUSD szerződések lejáratához előre meghatározott árak vannak, ha a lejáratkor az aktuális ár ennél magasabb, akkor BUSD-ben lesz elszámolva a lekötött BTC, ha alcsonyabb akkor BTC-ben.

dual saving

 

BNB Vault

A BNB Vault egy yield gyűjtő befektetés, ami kombinálja a lekötések, DeFi staking és Launchpool pénzügyi tevékenységeit, a hozzájuk tartozó fedezet és likviditás allokálásával ígér magas hozamot a lekötött BNB-re. A lekötés másnapjától naponta dobja a nyereséget. Kétféle módon lehet feloldani a lekötést, standard – másnapra, az utolsó napi jutalmakkal együtt, gyors – aznapi, az utolsó nap hozama nélkül.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.