Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egymilliárd dolláros forgalmat bonyolított az első Bitcoin ETF, a BITO

Egymilliárd dolláros forgalmat bonyolított az első Bitcoin ETF, a BITO

A ProShares Bitcoin Strategy ETF -nek nyitónapján körülbelül egymilliárd dollár forgalma volt, 24,313 millió BITO cserélt gazdát.

 

Lendületesen indult a kereskedés a Bitcoin ETF-el a BITO-val

Nemrég számoltunk be arról, hogy elindult az első egyelőre készpénzzel támogatott Bitcoin ETF a ProShares jóvoltából. A ProShares Bitcoin Strategy tőzsdén jegyzett alapja (BITO) minden idők legmagasabb volumenét érte el, valamivel több mint 1 milliárd dollárt a nyitónap végére. Összességében ez a második, közvetlenül a Blackrock US Carbon Transition Readiness ETF mögött, amely áprilisi bemutatóján 1,16 milliárd dollárt könyvelt el.

Bitcoin árfolyam I Cryptofalka Forrás: https://www.foxbusiness.com/

A ProShare Bitcoin határidős alapú ETF -je október 19-én indult a New York-i Értéktőzsdén (NYSE) 40,88 dolláros nyitóárral. A TradingView adatai szerint a BITO 41,94 dolláron zárta a napot, összesen 24,313 millió BITO cserélt gazdát, ami az első napi alig több mint 1 milliárd dolláros mennyiségnek felel meg. A Bloomberg vezető ETF elemzője, Eric Balchunas, a BITO nyitónapi teljesítményét kommentálva tweetelte, hogy a ProShares ETF -je vitathatatlanul a legnagyobb a „természetes” vagy „helyi érdeklődés” szempontjából.

https://twitter.com/EricBalchunas/status/1450557742956023821

Balchunas szerint a Blackrock amerikai Carbon Transition Readiness ETF (LCTU) áprilisi bevezetési volumene „természetellenes”, mivel „egy előre megtervezett óriási befektető” hajtotta. Az LCTU napi mennyisége is leesett, 2 millió és 6 millió dollár közé esett a bevezetést követő napokban.
 
 

Magasra tette a lécet az első Bitcoin ETF

A hírek szerint, az első napon 570 millió dollár értékű beáramlás történt a BITO -hoz, ami arra utal, hogy a ProShares ETF -je iparági nehézsúlyúnak tekintheti magát az első egyéves árucikk ETF 12 hónapos nettó áramlását tekintve. A nyersanyagokon kívül a legnagyobb éves forgalom az 5,351 milliárd dolláros ETP esetében az Invesco QQQ Trusté volt.
 
Míg az emelkedő teljesítmény jelentős mérföldkövet jelent a ProShares és a kriptoágazat számára, Balchunas figyelmeztetett, hogy ennek következményei lehetnek a másik cég soron következő saját Bitcoin (BTC) határidős ETF -jeinek bevezetésére:
„A mai másik eredmény az, hogy sokkal nehezebbé teszi az életet a soron következő ETF -ek sikeréhez. Az idő a legfontosabb. Minden nap számít, mert ha egyszer egy ETF az „egy” néven ismert, és rengeteg likviditással rendelkezik, gyakorlatilag lehetetlen ellopni. ”
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
A ProShares ETF keddi bevezetését követően az Egyesült Államok Értékpapír -és Tőzsdefelügyeletének (SEC) elnöke, Gary Gensler egy interjúban felvázolta, hogy ő és a SEC miért kedvelik a Bitcoin határidős ügyletek által támogatott ETF -eket a BTC azonnali árával szemben.
 
„A BTC határidős ügyleteit a SEC testvérügynöksége, a The Commodities Futures Trading Commission felügyelte az elmúlt négy évben. Van valami, amit az elmúlt négy évben egy szövetségi szabályozó felügyelt, és az SEC illetékességi területén is lezárták az 1940 -es befektetési társaságokról szóló törvény révén ” - mondta. Valkyrie Bitcoin határidős alapú ETF-je lesz a második termék, amely ezen a héten csatlakozik a BITO-hoz a NYSE-n.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.92% $64,164.49
Ethereum ETH -0.01% $3,423.71
BNB BNB -0.30% $572.24
Solana SOL 1.67% $161.95
XRP XRP -5.05% $0.5551
Dogecoin DOGE -1.91% $0.12
Cardano ADA -3.36% $0.4244
Litecoin LTC -0.84% $71.35
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!