Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egyszerűsíti a Revolut a Bitcoin és kriptovaluta vásárlást

Egyszerűsíti a Revolut a Bitcoin és kriptovaluta vásárlást

A Kriptodevizák funkció és a Bitcoin vásárlás mostantól standard felhasználók számára is elérhető már a Revolut alkalmazásában. Ezzel újabb széles felhasználói rétegek férhetnek hozzá a decentralizált pénzek világához. A cikkünkben a Revolut Bitcoinról és kriptovalutákról szóló levelét közöljük veletek:

 


Revolut és bitcoin és kriptovaluta háttér

A kriptopénzek a 2008-as gazdasági világválságot követően, a mennyiségi lazítás és a valutaleértékelés éveiben születtek, hogy alternatívát kínáljanak a „valódi” pénz helyett – emlékeztetett minket a kriptopénzekkel foglalkozó csapatunk feje, Edward Cooper a közelmúltban egy prezentáció során. A gazdasági problémák visszatértek, és ismét magukkal hozták a mennyiségi lazítás és a valutaleértékelés gyakorlatát is.
Eredetileg csak az idei év vége felé terveztük hivatalosan is bevezetni ezt a lehetőséget, de az elmúlt hetek eseményeinek tükrében úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább: a Revolut minden ügyfelének lehetővé tesszük, hogy a kriptopénzek segítségével diverzifikálja a befektetéseit. Ezt a gondolatot visszük tovább azzal is, hogy áprilistól a Standard felhasználók is használhatják az aranykereskedési funkciónkat. Ha szeretnél többet tudni a kvantitatív lazításról, a Bank of England egy egész oldalt szentelt neki.

 


A kriptopénzekkel kapcsolatos díjszabás a Standard csomagban

Kezdetben Standard ügyfeleink is a Premium és a Metal szintű felhasználók számára elérhető díjakat élvezhetik, azaz mindössze egy ügyletenként 1,5%-os átalánydíjat kell fizetniük, így bátran kipróbálhatják az új szolgáltatást. Májusban ez a díj a Standard felhasználók számára 2,5%-ra emelkedik (Premium és Metal ügyfeleink esetében nem lesz változás). Ha szeretnéd már most kipróbálni a Kriptopénz funkciót, nyisd meg a Revolut appot, koppints az elsődleges egyenlegedre, majd az „+Új” lehetőségre, és válaszd a „Kriptodeviza-számla” lehetőséget.

 


Az arannyal kapcsolatos díjszabás a Standard csomagban

Standard felhasználóink ügyletenként egységesen 1,50%-os díj fejében vehetik majd igénybe az aranykereskedési szolgáltatást. (Premium és Metal ügyfeleinknél a díj mértéke 0,25% marad.)

 


Revolut és a Bitcoin: A tőke kockázatnak van kitéve

A kriptodevizák ára és értéke bármikor hirtelen emelkedhet és csökkenhet, sőt akár nullára is zuhanhat. A normál pénzzel ellentétben a kriptodeviza értékét egy bank vagy kormány sem tudja stabilizálni, ha hirtelen változni kezd. A kriptopénzzel kapcsolatos szolgáltatások kockázatainak teljes ismertetéséért és a használati feltételek megismeréséért keresd fel a webhelyünket.


A Revolut csapata

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.74% $64,740.43
Ethereum ETH 3.42% $3,146.39
BNB BNB 2.91% $570.05
Solana SOL 5.61% $149.48
XRP XRP 5.35% $0.528
Dogecoin DOGE 5.99% $0.1622
Cardano ADA 7.98% $0.5044
Litecoin LTC 5.51% $84.96
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!