Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Itt írd alá: petíció indult a Bitcoin emoji bevezetésére

Itt írd alá: petíció indult a Bitcoin emoji bevezetésére

A Nexo-val az élen több mint 25 kriptovaluta szervezet petíciót indít a Bitcoin (BTC) emojiért, 50 000 támogatót célozva meg világszerte.

Bitcoin emojiért indított petíciót a Nexo

Az emoji-k világa újabb mérföldkőhöz érkezett, ahogyan a kriptoipar vezető szereplői összefognak annak érdekében, hogy a Bitcoin is helyet kapjon a digitális kommunikáció ikonjai között. A Nexo és több mint 25 prominens kriptovaluta szervezet petíciót indított a Bitcoin emoji bevezetése érdekében, amellyel világszerte több tízezer támogatót céloznak meg.

Az április 2-i bejelentés szerint a kezdeményezés - "A Bitcoin Megérdemel egy Hangulatjelet" - célja, hogy világszerte 50 000 aláírást szerezzen.

A kezdeményezés hátterében az áll, hogy a Bitcoin jel, mint a kriptovaluta világ egyik legismertebb és legnépszerűbb szimbóluma, még mindig nem rendelkezik hivatalos emoji-val, annak ellenére, hogy hatalmas globális közösség van mögötte.

A kriptovaluta szektor összefogása a Bitcoin emojiért

Az új kezdeményezés mögötti mozgatórugók között kiemelkedik a Bitcoin világszerte tapasztalható növekvő elfogadottsága és jelentősége a kriptovaluta piacon. A kriptovaluta iparágának vezető szereplői egyetértenek abban, hogy a Bitcoin jelentősége és széles körű elfogadottsága miatt időszerűvé vált annak képviselete egy "egységes szimbólummal minden billentyűzeten", mint ahogy Kosta Kantchev, a Nexo társalapítója és ügyvezető elnöke is kiemelte.

Kantchev szerint:

"Az összesen 1,26 milliárd Bitcoin-cím, valamint a több mint 190 000 szakember és technológiai úttörő, akik a globális közösséget mozgatják, már régóta megérdemelnek egy Bitcoin Emojit."

bitcoin emoji kripto | CRYPTOFALKA

Az ehhez hasonló emoji kampányok - például a Taco Bell taco emoji iránti törekvése és a Tinder különböző etnikumú párok ikonjának ösztönzése - inspirálta a Bitcoin emoji kezdeményezést, melynek célja, hogy elég lendületet adjon ahhoz, hogy az Unicode lépéseket tegyen a bevezetésére.

Eleonor Genova, a Nexo kommunikációs vezetője rámutat arra, hogy az emoji-k napjaink digitális lingua francáját képezik, és fontos szerepük van az érzelmek kifejezésében. (A "lingua franca" kifejezés arra utal, hogy az emojik a digitális világban általánosan elfogadott és használt kommunikációs eszközök, amelyek segítenek kifejezni az érzelmeket, szándékokat és fogalmakat.)

"Az emojik kritikus szerepet játszanak abban, hogyan kommunikáljuk az érzelmeket, szándékokat és fogalmakat. A Bitcoin esetében az emoji nemcsak legitimitását szimbolizálná, hanem az oktatás és a mainstream elfogadás alapvető eszközeként is szolgálna."

Bitcoin mint új kultúra?

A kezdeményezés nem csak felhívás a kriptográfiai közösség képviseletére, hanem egy lépés a Bitcoin világra gyakorolt nagyobb hatása felé, miközben demokratizálja jelenlétét és elősegíti a megbecsülést a globális közönség körében.

bitcoin emoji kripto | CRYPTOFALKA

"Túlléptünk a múltbeli bikás rallyk zsargonján és a kriptotelek félelmén; itt az ideje, hogy felismerjük, mi is a Bitcoin valójában - egy kultúra, nem csupán egy múló trend."

Az új kezdeményezésre adott gyors reakció mutatja, hogy a kriptovaluta iparágának szereplői elkötelezettek abban, hogy a Bitcoint még tovább terjesszék és népszerűsítsék. A kriptovaluta-közösség globális összefogása egyértelműen jelzi, hogy készek lépéseket tenni annak érdekében, hogy a Bitcoin és a digitális pénzügyek még szélesebb körben elfogadottá váljanak.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.74% $64,677.67
Ethereum ETH 2.19% $3,150.87
BNB BNB 2.02% $570.14
Solana SOL 4.54% $150.51
XRP XRP 4.13% $0.528
Dogecoin DOGE 4.83% $0.1624
Cardano ADA 6.69% $0.5042
Litecoin LTC 4.54% $85.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!