Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Napokon belül aktiválódik a Bitcoin Taproot frissítés

Napokon belül aktiválódik a Bitcoin Taproot frissítés

A hamarosan aktiválódó Taproot frissítést a Bitcoin bányászok (bányászati ​​csomópontok) 90%-os konszenzusát követően fogadták el.
 

Régóta várt problémákat oldhat meg a Taproot frissítés

A valós felhasználási esetek jelentik az egyik fő hajtóerőt minden kripto-ökoszisztéma számára, ami a Bitcoin (BTC) hálózatra is igaz. A következő hét napban a Bitcoin protokoll soft fork-on megy keresztül,Taproot frissítés néven. Célja a hálózat adatvédelmének, hatékonyságának és intelligens szerződések képességének javítása.

Bitcoin Taproot frissítés I Cryptofalka Forrás: https://www.cnbc.com/

A Taproot frissítés a Bitcoin hálózat első jelentős frissítése 2017 augusztusa óta, amely a Segregated Witness (SegWit) bevezetését és a Lightning Network elindítását eredményezte. Míg az előző fork elsősorban a tranzakciók alakíthatóságának javítására és a Bitcoin hálózati skálázhatóságának javítására irányult, a Taproot frissítés célja a tranzakciók hatékonyságának, a privacy védelmének és az intelligens szerződésekkel kapcsolatos kezdeményezések támogatása.

A Taproot frissítést a Bitcoin bányászok (bányászati ​​csomópontok) 90%-os konszenzusát követően fogadták el. 2021 júniusának ugyanazon a napján a Bitcoin fejlesztője, Hampus Sjöberg Twitteren jelentette be:
 

Várhatóan november 14-én aktiválódhat a Taproot frissítés

A soft fork a Merkelized Abstract Syntax Tree (MAST) bevezetésével jár, amely lehetővé teszi a küldő és a fogadó számára, hogy együtt írják alá az elszámolási tranzakciót.

Ezenkívül a Taproot  frissítés a Schnorr Signature algoritmust is megvalósítja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen tranzakcióhoz több aláírást is összevonjanak, csökkentve ezzel a szokásos és a multisig tranzakciók közötti különbséget.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A Schnorr aláírási sémája a felhasználó privát és nyilvános kulcsainak módosítására is használható, oly módon, hogy ellenőrizhető legyen az egyes tranzakciók jogszerűségének megerősítése.

„Úgy gondolom, hogy ez a konstrukció a lehető legnagyobb anonimitást teszi lehetővé a fix felek okosszerződései számára, mivel a lehető legegyszerűbb fizetések lesznek. Ezt az általános esetekben mindenféle többletköltség nélkül éri el, további interakciókat igényel a szerződéses résztvevők között, és anélkül, hogy megkövetelné az egyéb adatok tartós tárolását. -nyilatkozta Gregory Maxwell, Bitcoin hálózat fejlesztő

A Taproot.Watch szerint a frissítés november 14-én aktiválódik az 1020 blokk sikeres validálása után.
 
A múlt hónapban a Bitcoin hálózat elérte napi elszámolási értéke történelmi csúcsát, miszerint 31 milliárd dollár értékű láncon belüli tranzakciót hajtottak végre. 2020 elejéhez képest a hálózat napi elszámolási volumene 40 szeresére nőtt, elsősorban az El Salvadorban történt hivatalos fizetések miatt. 
 

[embed]https://twitter.com/APompliano/status/1447319804772245509[/embed]

 
Willy Woo, az On-chain elemzője szerint, Amerikában a Bitcoin hálózat jelenleg 190 000 dollárt dolgoz fel másodpercenként. Ezzel összehasonlítva a Visa 130 000 dollárt, míg a Mastercard 55 000 dollárt másodpercenként.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.38% $51,131.75
Ethereum ETH 0.84% $2,959.76
BNB BNB 1.32% $380.54
Solana SOL 0.50% $102.23
XRP XRP 1.48% $0.5441
Cardano ADA 1.00% $0.5917
Dogecoin DOGE 1.28% $0.08574
Litecoin LTC 2.77% $70.45
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!