Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Time magazin is beáll a Bitcoin mögé és elfogadja azt

A Time magazin is beáll a Bitcoin mögé és elfogadja azt

Folytatódik az intézményi Bitcoin adoptáció! A Time magazin amellett, hogy elfogadja a Bitcoint, nem tervezi azt fiat valutára átváltani.

 

Time magazin is elfogadja már a Bitcoint

Csak idő kérdése volt, hogy több nagyvállalat is becsatlakozzon abba a bővülő üzleti körbe, akik elfogadják a Bitcoint fizetésként. Nemrég számoltunk be róla, hogy nemcsak Tesla járművet, hanem a Caruso luxusingatlanokért és bérleti díjakért is elfogadják a Bitcoint. 

Michael Sonneshein, a Grayscale vezérigazgatója szerint, a világ egyik legismertebb kiadványa, a TIME magazin mostantól elfogadja a Bitcoint. Sőt, nem csak elfogadja, hanem meg is tartja azt, nem tervezi átváltani fiat valutára. A magazin lett a Grayscale első médiapartnere aki kriptovalutában fogadja a fizetéseket. 

https://twitter.com/Sonnenshein/status/1381662798585946112

A TIME elnöke is megosztotta twitter idővonalán a hírt, miszerint a Grayscallel partnerségben megindult náluk a Bitcoin elfogadása.

A Grayscale egy digitális eszközkezelő, amelynek Bitcoin Trust termékén keresztül lehet közvetlenül Bitcoinba fektetni. A vállalkozás tavaly kezdte a nagyütemű Bitcoin felhalmozást és mostanra a forgalomban lévő Bitcoin több, mint 3%-át birtokolja.

 

Új idők jönnek a kriptovalutáknál

A TIME nem az első a sorban, aki mérlegében Bitcoint is tart. Az elmúlt fél évben népszerű volt a Bitcoin az intézményi befektetők körében. A Microstrategy, a Square úttörő szerepet játszott a készpénztartalékuk diverzifikálásában. Több nagy biztosító, mint például a MassMutual is becsatlakozott. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Amikor a Tesla az év elején 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt Bitcoint, a SEC állásfoglalása az volt, hogy megtarthat minden Bitcoint, amelyeket autók értékesítéséért kapott. Ezzel a SEC hivatalosan is állást foglalt amellett, hogy a legnépszerűbb kriptovaluta beépíthető a vállalatok mérlegébe.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.24% $58,409.43
Ethereum ETH 2.75% $3,153.63
BNB BNB 3.25% $537.15
Solana SOL 3.19% $139.71
XRP XRP 9.32% $0.5156
Dogecoin DOGE 3.76% $0.1095
Cardano ADA 5.34% $0.4209
Litecoin LTC 1.80% $70.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!