Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Törvényes fizetőeszközzé tennék a bitcoint Mexikóban

Törvényes fizetőeszközzé tennék a bitcoint Mexikóban

"Nehéz harc lesz" - mondja Ricardo Salinas, milliárdos, bitcoin-párti üzletember, Mexikó harmadik leggazdagabb embere. Kiemelte, hogy a bitcoin növekedése elkerülhetetlen, de a jövője attól függ, hogy mennyire lesz képes a hálózat a gyors és olcsó a tranzakciók megvalósítására.

 

Miami Bitcoin 2022 konferencia

A floridai Miamiban megrendezett Bitcoin 2022 konferencia során a  a Grupo Salinas alapítója és elnöke számos panelbeszélgetésen vett részt. A bitcoint saját bevallása szerint 200 dolláron kezdte el vásárolni. Így az évek során számtalanszor tapasztalhatta meg a piac hullámvölgyeit és a tanulságait több ízben osztotta meg a közönséggel.

Salinas Miami Beach Convention Center fő színpadán tartott panelbeszélgetésen több bitcoin-milliárdos (Orlando Bravo, Marcelo Claure és Dan Tapiero) mellett vett részt. A "Bitcoin milliárdos tőkebefektetők" című beszélgetésen Salinas elárulta, hogy portfóliójának 60%-a Bitcoinban van, míg a másik 40% olaj- és gázbefektetésekből áll.

A Cointelegraph egy rövid interjút is készített vele:

https://www.youtube.com/watch?v=L5GgOc8ZPDE

 

Törvényes fizetőeszközzé tennék a Bitcoint

Egy másik előadásban részt vevő Indira Kempis mexikói szenátor bejelentette, hogy törvényjavaslatot terjesztett elő a bitcoin törvényes fizetőeszközzé tételére Mexikóban. Mexikó követné El Salvadort, ha el tudnák fogadtatni a törvényhozással. Amikor megkérdezték, mit gondol erről, Salinas azt mondta, hogy "nehéz harc lesz", hogy ez megvalósuljon, mert országában "sajnos" túlságosan ragaszkodnak a fiat-ellenőrzéshez, vagy ahogy ő nevezi, "fiat-csaláshoz".

Nexo kriptovaluta váltó

"A központi bank és a pénzügyminisztérium befolyásos emberei gyűlölik a bitcoint, mert az a szabadságot képviseli, és közvetlen fenyegetést jelent a monopolpénzükre nézve".

A mexikói Banco Azteca bank alapítójaként Salinas elismerte, hogy egy problémás rendszer része, és elárulta, hogy nagyon szeretné, ha bankja hozzá tudna férni a bitcoin-kifizetésekhez, betétekhez és hitelezéshez. Addig is azonban az Elektra Group szupermarketlánc tulajdonosaként jelenleg azon dolgozik, hogy a kiskereskedők számára lehetővé tegye a bitcoin-fizetések elfogadását a boltjaikban.

 

A bitcoin-milliárdos tanácsai

A konferencia során elmondta, hogy a bitcoin-pártiak továbbra is a teljes lakosság kis százalékát teszik ki, és még hosszú út áll az általános elfogadásig. Arra is emlékeztette a résztvevőket, hogy a befektető korától függetlenül a legfontosabb tulajdonság, amivel bárki rendelkezhet és előre viheti, az a kíváncsiság és a folyamatos tanulásra való nyitottság.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.55% $64,447.38
Ethereum ETH 0.39% $3,437.82
BNB BNB -0.05% $573.41
Solana SOL 3.49% $164.39
XRP XRP -4.91% $0.556
Dogecoin DOGE -0.97% $0.1207
Cardano ADA -3.26% $0.4259
Litecoin LTC -0.65% $71.51
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!