Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kedvelik a milliárdosok a Bitcoin és az Ethereum befektetéseket

Kedvelik a milliárdosok a Bitcoin és az Ethereum befektetéseket

A kormányok drasztikus pénznyomtatásai miatt a milliárdosok a kriptovaluták felé fordultak, Bitcoin és Ethereum befektetéseket eszközölnek.

 

Az Ethereum és a Bitcoin is népszerű a befektetők körében

„Azért tartok Bitcoint, mert az amerikai kormány és a nyugati országok minden kormánya pénzt nyomtat az idők végezetéig” - mondta Barry Sternlicht milliárdos.
 
Ethereum és Bitcoin | Cryptofalka Forrás: https://www.10xbcoin.com/
 
A JPMorgan vezérigazgatója, Jamie Dimon közelmúltban tett egy olyan megjegyzést, miszerint a Bitcoin értéktelen. Két jól ismert milliárdos ez ellen védekezni kezdett - bár mindketten azt mondják, hogy az Ether még néhány kívánatosabb tulajdonsággal rendelkezik.
 
Barry Sternlicht, a Starwood Capital Group társalapítója október 13-án a CNBC Squawk Box-nak adott interjújában kijelentette, hogy az arany valójában „értéktelen”, és a Bitcoint (BTC) tartja jó befektetésnek, mert a „ Föld nyugati féltekéjének” minden kormánya végtelen mennyiségű pénzt nyomtat.
 

[embed]https://twitter.com/SquawkCNBC/status/1448263204128313345[/embed]

 

A becslések szerint, Sternlicht vagyonának nettó értéke körülbelül 4,4 milliárd dollár, és a Starwood Capital Group-on keresztül ismerte meg a világ, ingatlanpiaci befektetéseiről. A befektetési céget 1991 -ben alapították, és állítólag körülbelül 95 milliárd dollár értékű vagyont kezel (AUM).
 
 

Nem Soros György az egyetlen nagy hal, aki kriptovalutába fektet

Sternlichtet megkérték, hogy ossza a véleményét Jamie Dimon-nak a BTC „értéktelenségével” kapcsolatban. De ő ezt másképp gondolja. 
 
„Az arany is értéktelen, és az ezüst is, úgy értem, hogy van néhány ipari felhasználásuk, de csekély. Azért birtokolom a Bitcoint, mert az amerikai és a nyugati kormányok rengeteg pénzt nyomtatnak.” - mondta.
 
A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban, akinek nettó vagyona 4,3 milliárd dollár, hasonló véleményen volt, amikor a CNBC Make IT -nek adott interjút. Cuban azt mondta, hogy a Bitcoin „jobb, mint az arany”, ám szerinte az Ethereum rendelkezik a „legnagyobb potenciállal” befektetésként.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Annak ellenére, hogy Sternlicht a Bitcoint előnyben részesítette az aranynál, az Ethereum-ot nagyobb dicsérettel illette:
 
„A Bitcoin egy olyan érme, aminek valódi célja nincs, csak egy értéktároló, és egyelőre még nagyon volatilis. Az Ethereum számomra jobb, egy programozható Bitcoin, és rengeteg más érme is épül erre a rendszerre. ” -nyilatkozta
 
Majd hozzátette: "Nagyon érdekelt a blokklánc -technológia, és a digitális főkönyv, amely mindent megváltoztat, valószínűleg a kezdeti szakaszban vagyunk."
 
Soros György milliárdos befektető családi vagyonkezelője a napokban nyilatkozta azt, hogy részvényeinek egy részét kriptovalutákra cseréli. 
Azonban egyelőre nem minden milliárdos ült fel a kriptovaluták robogó vonatára. Larry Fink, a világ legnagyobb vagyonkezelőjének, a BlackRock -nak (9 400 milliárd dollár AUM) elnöke kijelentette, hogy „valószínűleg inkább Jamie Dimon táborában van”.
 
"Nem vagyok a Bitcoin rajongója, de azt hiszem, hogy egy digitalizált valutának óriási szerepe van" - mondta.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.99% $51,085.05
Ethereum ETH -1.44% $2,943.25
BNB BNB -1.87% $374.52
Solana SOL -2.91% $101.18
XRP XRP -1.89% $0.5366
Cardano ADA -1.71% $0.5861
Dogecoin DOGE -0.01% $0.08482
Litecoin LTC -1.09% $68.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!