Blockchain alapú valuta jön Korea legnagyobb mobilszolgáltatójához

Szerző: | dec 20, 2019 | Kriptovaluta

Dél-Korea legnagyobb mobilszolgáltatója a KT, blockchain alapú valutát bocsát ki az ország legnagyobb városaiban, elvileg már december 30-tól indulnak is.

 

Jön a blockchain alapú valuta Dél-Koreába

A koreai helyi híroldalak hozták le a hírt december 19-én, miszerint:

A “Dongbaekjeon” egy blockchain alapú valuta, melyet Busan City bocsát ki a KT mobilszolgáltató segítségével a helyi gazdaság fellendítése és a kisvállalkozások költség terheinek csökkentése érdekében.

A blockchain alapú valutát elvileg többféle platformon is lehet majd használni. Ideértve a Dongbaekjeon mobilalkalmazását, a Hana nevű bankot és a Busan saját bankját is.

digitalis_yuan

A cikk azt is megjegyezte, hogy az ügyfelek használhatják a blockchain alapú valutát bármilyen hitelkártya-terminállal rendelkező Busani üzletben. 

 

Dél-Korea városa a KT mobilszolgáltatóval társul a blockchain alapú valuta fejlesztésében

Busan város vezetői idén februárban kötöttek megállapodást a KT távközlési társasággal, a Dél-Korea második legnagyobb városát megcélozó blockchain alapú valuta fejlesztésről. Erről a Decrypt hírcsatorna közölt részleteket.

Yoo Yong-gyu, a KT blokklánc üzleti központjának igazgatója elmondta a Decrypt-nek:

A KT mobilszolgáltató birtokában van annak a tudásnak, hogyan lehet egy blockchain alapú valutát hatékonyan és biztonságosan működtetni. Ezzel szeretnénk hozzájárulni Busan város gazdasági növekedéséhez.

Cardano ada

Forrás: https://cointelegraph.com

Egy korábbi 2019 júliusi cikkben a Cointelegraph már részletezte Busan város érdeklődését a kriptográfiai eszközök iránt. Úgy néz ki nem kellett sokat várni, hogy a gyakorlatba is átültessék az érdeklődésüket és megszülessen a blockchain alapú valutájuk. 

A cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. MONERO BÁNYÁSZAT, HOGYAN HOZD KI A MAXIMUMOT A GÉPEIDBŐL

  2. 2020-BAN JÖN A FRANCIA ÁLLAMI KRIPTOVALUTA

  3. PRIORITÁST AD AZ EURÓPAI UNIÓ ÚJ VEZETÉSE A KRIPTOPÉNZEKNEK

  4. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL

  5. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.