Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Coinbase több éves partnerséget kötött az NBA-vel

A Coinbase több éves partnerséget kötött az NBA-vel

A Coinbase kriptovaluta tőzsde és az NBA partnersége a 2021-2022 -es szezonban kezdődik az NBA 75. évfordulója alkalmából.

 

A sportban terjeszkedik tovább a Coinbase

A Coinbase kedden jelentette be, hogy egy többéves szponzori megállapodás keretében a Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA), a Női Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA G Liga), az NBA 2K Liga és az USA Basketball kizárólagos kriptovaluta platform-partnere lesz. Az NBA szerint a Coinbase „egyedi tartalmat, újításokat és élményeket” hoz létre a kosárlabda rajongók számára, hogy megismerjék a kriptovaluták ökoszisztémáját.
 
Coinbase távmunka I Cryptofalka Forrás: https://blog.coinbase.com/
 
A Coinbase marketing igazgatója, Kate Rouch elmondta, hogy a partnerség „interaktív élményekkel jár, hogy kapcsolatba léphessen az NBA és a WNBA közösségével és sportolóival szerte a világon”. A bejelentés időpontjában az NBA a 2021–2022 -es szezon kezdetére készül, az egyesület 75. évfordulója következik.
 
A szponzorálás több évre szól, és tartalomkészítést, valamint kampányokat fog tartalmazni, amelyek célja a rajongók tájékoztatása a kriptovaluta világának fejleményeiről. „Milliók által használt, megbízható kriptovaluta platformként a Coinbase kiváló első partnere lesz az NBA-nek” -mondta Kerry Tatlock, az NBA globális marketing és médiáért felelős alelnöke. 
 
A Statista adatai szerint, a 2019–2020-as szezonban átlagosan 1,6 millió ember nézte az NBA mérkőzéseit. A Coinbase azt nyilatkozta, hogy az országos televíziós NBA  meccseken fog szerepelni.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Az NBA már korábban is aktív volt a kriptovaluták frontján, különösen a TopShot néven ismert NFT programján keresztül. A liga NFT tevékenységét jelenleg a Dapper Labs és annak Flow blokklánca támogatja. Még nem tisztázott, hogy ez a megállapodás érvényben marad-e, vagy a Coinbase, amely saját NFT platformot indít, megpróbálja átvenni a kosárlabdával kapcsolatos NFT -k managelését.
 
Sok kriptovállalat és platform alakított már ki partnerséget sportszervezetekkel szerte a világon. Az FTX kripto származékos tőzsde még júniusban a Major League Baseball hivatalos támogatója lett, és megállapodást kötött arról, hogy a Miami Heat otthoni stadionját 2040 -ig FTX Arénának nevezik. A Forma-1-ben is megjelentek a kriptovaluták a Crypto.com és az Aston Martin jóvoltából.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.42% $66,962.55
Ethereum ETH 0.98% $3,515.43
BNB BNB -1.44% $585.15
Solana SOL -0.45% $177.5
XRP XRP 0.82% $0.6014
Dogecoin DOGE -0.88% $0.1362
Cardano ADA -2.48% $0.424
Litecoin LTC -3.20% $71.64
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!