Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Altcoin körkép - Binance Coin, Stellar elemzések

Altcoin körkép - Binance Coin, Stellar elemzések

Altcoin körkép sorozatunkban a piacon hagyományosabbnak számító alt nevek grafikonjaival foglalkozunk. Ezúttal Binance Coin és Stellar esetében vizsgáljuk, milyen potenciált rejtenek magukban a hosszabb távú formálódást kifejezni hivatott heti ábrák.

 

Altcoin dominancia

Párhuzamosan a szép múlt heti BTC teljesítménnyel, az altokat veszteségek érték Bitcoin pár ellenében. Egyelőre rövid távú veszteségekről beszélhetünk, a makro trend több alt esetében is oldalazást vesz fel, aminek kereteit tisztelik az ármozgások. A több éve tartó általános alt/BTC down trend egy-két kivételtől eltekintve továbbra is erősen fennáll, azonban hosszabb távú formálódást tekintve, találunk már biztató jeleket a későbbi fordulásra.

Az alt dominancia a BTC emelkedésének köszönhetően esett némileg a héten. Másodjára teszteli vissza a korábbi támaszt, amiről pattanhatunk a következő napokban, amennyiben a Bitcoin ármozgása stabilizálódik. Szűkebb volatilitású, nyugodt, felfelé ívelő BTC mozgás esetén, van a legnagyobb tere az altcoinoknak Bitcoin ellenében emelkedéseket produkálni.

Altcoin dominancia Altcoin dominancia

 

Altcoin körkép - Binance Coin elemzés

Oldalazó mozgás jellemzi a Binance Coin mozgását is Bitcoin pár ellenében. Egész széles ártartományban halad a mozgás, melynek kereteit meglehetősen sokszor teszteltük, így hitelesnek számít a kereteket biztosító támasz és ellenállás. Mindkettőt három esetben is teszteltük. Amit ennyiszer tesztel az ármozgás, azt előbb-utóbb át is töri, a kérdés melyik irányba. 

Medvén fest egyelőre az irány. Az oldalazó mozgás alapból nem szerencsés, pont az irány eldöntetlensége miatt. Addig azonban, míg a csökkenő csúcsokat kifejezni kívánó csökkenő trendvonal alatt halad a grafikon formálódása, a medvék oldala felé billen a mérleg. Negyedjére támadjuk, csökkenő körülmények között az ártartományunk támaszát, ami könnyen lehet, hogy az eladói nyomás felerősödésével, így a támasz letörésével jár együtt.

Bika jelet a csökkenő árcsatorna, de még inkább a jelölt ellenállás áttörésével kapnánk. Ezek hiányában a grafikon mozgása inkább lentebbi, 0.00123 környékén lévő támaszok tesztelése felé bólogat.

BNB-BTC 1w BNB-BTC 1w

 

Altcoin körkép - Stellar elemzés

Oldalazás jellemzi Stellar mozgását is heti ábrán Bitcoin ellenében. Igaz, míg BNB a támasz tesztelésére készül, addig XLM az ellenállás környékén kopogtat.

Hosszú és elég meredek csökkenés után vette oldalazóra a mozgást Stellar grafikonja. Az ártartomány kereteit itt is elégszer tesztelte a mozgás, így hiteles a behúzott támasz és ellenállás. A tartományban való mozgás során meg-megjelentek nagyobb volume-k. Ez pozitív és utal a felhalmozásra, azonban nem jelent nekünk automatikusan trendfordulást.

XLM-BTC 1w XLM-BTC 1w

Trendfordító, egyben bika jelet az ellenállás áttörésével szolgálna az XLM árfolyam. Addig érvényben az eldöntetlenséget kifejező oldalazó mozgás és a régóta tartó down trend. Nincs is könnyű dolga a vásárlóknak, ilyen hosszú esés után nem egyszerű a trendfordítás, ez okozhat is hektikusságot a rövid távú mozgásokban. Némi felhalmozásra tehát jól néz ki a grafikon Stellar hívőknek, azonban az ellenállás áttöréséig nem beszélhetünk bika mozgásról nagyobb időtávon.


A borítókép tulajdonosa a Cointelegraph oldal.

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Válj sikeres kereskedővé a tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkkal
  3. Újabb zöld hetet zártak a tőzsdék, de a neheze hátra lehet
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.30% $64,434.34
Ethereum ETH -4.35% $3,401.01
BNB BNB -4.59% $578.25
Solana SOL -8.79% $132.21
XRP XRP -6.82% $0.479
Dogecoin DOGE -9.93% $0.1187
Cardano ADA -10.09% $0.3695
Litecoin LTC -8.02% $71.19
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!