Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bekerült a UNI és a SOL a Grayscale portfóliójába

Bekerült a UNI és a SOL a Grayscale portfóliójába

A Grayscale Investments, digitális eszközkezelő, hozzáadta a Solana-t és a Uniswap-ot a Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC) portfólióhoz.
 
 

Népszerűek a Grayscale kriptovaluta alapjai

A digitális eszközkezelő negyedévente kiegyensúlyozza a GDLC digitális valuta kosárát úgy, hogy a jónak tartott tokeneket beveszi, addig a kevésbé jók egy részét értékesíti. A kiigazítás alapján a Solana (SOL) és a Uniswap (UNI) az alap összetevőinek 3,24% -át, illetve 1,06% -át teszi ki, míg a Grayscale csökkentette a Litecoin (LTC) és a Bitcoin Cash (BCH) arányait.
 
Grayscale digital large cap fund I Cryptofalka Forrás: https://grayscale.com/

A korábbi negyedéves kiegyensúlyozás után a Cardano (ADA) mennyiségét növelte a portfólióban 5,11% -ra, amivel a harmadik legnagyobb eszköz lett a Digital Large Cap Fund-ban. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) továbbra is oroszlánrészben birtokolja a GDLC kripto kosár 62,19% -át, illetve 26,08% -át. A Chainlink LINK tokenje, a Bitcoin Cash (BCH) és a Litecoin (LTC) együttesen a GDLC -kosár 2,32% -át képviselik, ami elmarad a júliusi 2,88% -tól.

 
A DeFi alapot nem korrigálja negyedévente, a két legnagyobb rész a UNI 45,20% -ot, míg az AAVE pedig 14,11% -ot birtokol a DeFi alapból.
 
Grayscale DeFi alap I Cryptofalka Forrás: https://grayscale.com/
 
A cég termékei továbbra is olyan pénzügyi óriások fókuszában áll, mint például a Morgan Stanley. A Bank több, mint kétszeresére növelte befektetéseit a Grayscale Bitcoin Trustba (GBTC). A bank óriás júliusban összesen 58 116 GBTC részvénybe fektetett be az Europe Opportunity Fund-on keresztül, ami 105% -os részvénynövekedést jelenet április óta.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Mivel foglalkozik a (SOL)?

A Solana (SOL) nyílt forráskódú projekt, ami a blokklánc technológia segítségével biztosít DeFi szolgáltatásokat. A svájci székhelyű Solana Foundation 2020 márciusában indította kriptovalutáját, de az ötlet és a munka 2017-ben indult. 

A Solana protokoll célja, decentralizált appok létrehozása és működtetése. A blokklánc a skálázhatóság problémájának hatékony megoldása érdekében az ún. proof of history, és a proof of stake algoritmusok kombinációját alkalmazza, a végeredmény pedig rendkívül rövid validálási idő mind a tranzakcióknál, mind pedig az okosszerződések végrehajásánál. Mindez nagyon alacsony hálózati díj mellett valósul meg, ebből következően a Solana felkeltette az érdeklődést vállalati és magán befektetői körökben is.

 

Mi az a Uniswap (UNI)?

A Uniswap egy népszerű decentralizált kereskedési protokoll, ami a DeFi tokenek automatizált kereskedését tűzte ki célul. 2020 szeptemberében az Uniswap létrehozta a saját tokenjét, az UNI-t, a protokoll felhasználói számára, ami egyrészt a platform népszerűségének növekedése mentén haszonnal kecsegtet, másrészt lehetővé teszi a hodlerek számára a decentralizált tőzsde jövőjének alakítását. 

Az Uniswap nem csak egy decentraliztált tőzsde, hanem egy megoldás, ami igyekszik áthidalni az EtherDeltához hasonló platformok likviditással kapcsolatos kihívásait. A kereskedési folyamat automatizálásával a protokoll csökkenti a kockázatokat és költségeket minden fél számára, valamint a mechanizmus kiveszi a képletből a személyazonosítást, ezzel lehetővé teszi bárki számára, hogy likviditást biztosítson bármely valutapáron. A platform irányítása a UNI token segítségével a közösség kezébe kerül, és önfenntartóvá válik, miközben megőrzi autonóm jellegét.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.28% $64,662.59
Ethereum ETH 0.55% $3,095.57
BNB BNB 1.26% $560.02
Solana SOL 5.64% $146.63
XRP XRP -0.42% $0.4986
Dogecoin DOGE 0.95% $0.1522
Cardano ADA 3.95% $0.4736
Litecoin LTC -0.47% $81.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!