Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Binance Coin (BNB) technikai elemzés

Binance Coin (BNB) technikai elemzés

Az erős fundamentumokkal rendelkező Binance Coin sokáig szembe tudott menni az altcoin piac 2018 elejétől tartó medvepiacával, így nagyon szép emelkedést produkált a befektetők legnagyobb örömére. A Coinmarketcap ranglista nyolcadik helyét elfoglaló, Binance tőzsde saját utility tokenét vesszük górcső alá technikai elemzésünkben. 📊

 

Binance Coin - USDT hosszú távú nézet, heti grafikon:

Heti nézeten látható, hogy körülbelül egy éve a BNB ár iránya a legmagasabb, majdnem 40 dolláros értékről vett fordulatot követően egy csökkenő árcsatornán belül mozog.  Két hónapja a régóta tartó emelkedő trendvonalat is letörte, aminek a visszatesztelése történt meg az elmúlt hetekben, egyelőre maga alatt tartva az árat.

Mindenképp érdemes lehet figyelemmel követni BNB ár alakulását a csatornán belül. A csatorna aljának esetleges tesztelése lehet akár egy jó beszálló pont. Valamint felfelé történő kitörés pozitív képet adna akár hosszabb távra is.

 

 Binance coin - USDT napi grafikon:

Napi nézeten látható, hogy az egykori emelkedő trendvonalunk sikertelen visszatesztelése után egy nagyjából 20%-os visszahúzódás történt. Majd a 13.5 dollár körül kialakult támasz zóna tetejét érintve sikerült szépen pattanni az árnak és az 50-es mozgóátlag fölött zárni, ami mindenképp pozitívum.

Amíg az 50 MA támaszként tud működni és az árnak sikerül felette maradni addig jól fest a kép és talán egy újabb lendületet is kaphat a BNB a következő napokra

 

Binance Coin négyórás grafikon:

Az ábrán látható csökkenő trendvonalnak alul történő kitöréssel próbálkozott az ár a mai nap folyamán egyelőre sikertelenül.

Amennyiben a zöld támasz zóna felett maradunk, esedékes lehet újabb próbálkozás a felfelé való kitörésre. Ha ez sikerülne, első célpontként az előző csúcspontok tesztelésére és akár újabb magasabb csúcsok alakítására lehet számítani.

 

Binance Coin - Bitcoin napi nézet

BTC ellenében látható, hogy több mint egy éve tartó csökkenő trendben van jelenleg a BNB, fontos támasz zónához érve. Bár kritikus lenne erről a szintről pattanni az emelkedés reményében, egyelőre nem mutatkozik komolyabb vásárlói erő. A kereskedés viszonylag alacsony volume mellett történik. RSI indikátor túladott tartományban van.

 

Összefoglalva

USDT ellenében mind rövid, mind hosszú távon lehetősége lesz bizonyítani a BNB-nek  az elkövetkezendő napokban. Érdemes lesz figyelemmel követni ezért a grafikonokat, hiszen ha a vásárlók megjelennek a piacon, akár szép kis emelkedéseket is produkálhat a BNB.

Bitcoinnal szemben is azt lehet mondani, hogy vízválasztó előtt áll az árfolyam. Erről a szintről kéne fordulnia az árnak a pozitív kép reményében, így izgalmas lehet az elkövetkezendő pár nap mozgása BTC ellenében is.

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések (a cikkben a narancssárga görbe az 50 MA-t jelöli)

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Válj sikeres kereskedővé a tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkkal
  3. Újabb zöld hetet zártak a tőzsdék, de a neheze hátra lehet
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.98% $62,265.55
Ethereum ETH 1.51% $3,448.36
BNB BNB 1.10% $410.9
Solana SOL -3.42% $129.05
XRP XRP 6.04% $0.6272
Cardano ADA 11.66% $0.7493
Dogecoin DOGE 17.12% $0.1422
Litecoin LTC 6.39% $90.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!