Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin árfolyam átlépte a 10 ezres határt

Bitcoin árfolyam átlépte a 10 ezres határt

Nagyot hasított az elmúlt napokban a Bitcoin árfolyam. Ismét 10 ezer dollár fölött az ármozgás. Nagyobb időtávú nézeteken vizsgáljuk a grafikonokon előforduló bika jeleket. 

 

Bitcoin árfolyam heti időtáv

Jól néznek ki a nagyobb időtávú nézetek. Minél nagyobb időtávon szemléljük az eseményeket, annál hitelesebbek a visszajelzések. Tehát a a nagyobb időtávokon előforduló bika, akár medve jelek nagyobb súllyal számítanak az elemzések során. Ennek oka, hogy nagyobb, például heti időtávon, nehezebb feladat akár vásárlói, akár eladói erőt kifejteni, mint mondjuk 1 órás időtávon. Ebből kiindulva, pozitívumként élem meg, hogy bika jeleket mutatnak a nagyobb időtávok. 

Bitcoin árfolyam heti nézet Bitcoin árfolyam heti nézet

Heti időtávon jól alakulnak az indikátorok és a gyertya formálódás is pozitív. A heti volume már az előző heti közelében jár. Ez annyit jelent, hogy áramlik a kereslet a piacra, ami alapfeltétele az emelkedésnek Az RSI felfelé tör, és a MACD hisztogramnak is sikerült fordulnia, és a múlt héttől kezdve felfelé tör szintén. Gyertya formálódást tekintve egy cup and handle alakzat igyekszik érvényesülni, áttörtük az ellenállást, és ismét 10 ezer dollár fölött a Bitcoin árfolyam.

 

Bitcoin árfolyam napi időtáv

Jól festünk napi nézeten is. Masszív zöld gyertyával és hozzátartozó vásárlói volume-mal törtük át a 10 ezres zónát. Ebből levonható a következtetés, hogy valóban szép keresletet generált a 10 ezres küszöb áttörése. Ez pozitív, ha kitöréseket vizsgálunk. Van-e még tovább?

Bitcoin árfolyam napi nézet Bitcoin árfolyam napi nézet

Általában egy szebb run alatt 5 emelkedő hullámmal számolunk. Ebben az esetben az emelkedésbe 2 konszolidáció fér bele (2. és 4. hullámok). A grafikon szerint, a július 28-i piros gyertyával és a velejáró eladói kereslettel, megindult a második konszolidáció. Ennek formálódása egyelőre egészséges, így az előbb említett 5 hullámos elmélet szerint, még egy emelkedés játszik a 12 ezres korábbi csúcsok irányába.

A képen jelölt második konszolidáció alatt emelkedő háromszögben formálódik a Bitcoin árfolyam 1 órán. Abban az esetben, ha áttörjük a háromszög ellenállását, a következő cél 12k. Ellenkező esetben, ha a háromszög emelkedő trendvonalát törné le a mozgás, a másik opció a 10k-s támasz visszatesztelése.

Emelkedő háromszög Emelkedő háromszög

 

Ismerd meg a kereskedés szabályait‼️ Turbózd fel a kereskedési profitodat kész stratégiákkal 📊
Új, egyedülálló oktató csomaggal jelentkeztünk 💡
https://cryptofalka.hu/csomagok/kereskedesi-strategiak/

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Válj sikeres kereskedővé a tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkkal
  3. Újabb zöld hetet zártak a tőzsdék, de a neheze hátra lehet
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.74% $63,872.04
Ethereum ETH -1.67% $3,057.09
BNB BNB 0.48% $559.85
Solana SOL -0.73% $143.33
XRP XRP 3.57% $0.5145
Dogecoin DOGE 1.14% $0.1542
Cardano ADA 8.13% $0.496
Litecoin LTC 2.05% $82.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!