Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bullish, hogy nagy mennyiségű BTC áramlik ki a tőzsdékről

Bullish, hogy nagy mennyiségű BTC áramlik ki a tőzsdékről

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint, a legutóbbi nagy BTC kiáramlás a Coinbase tőzsdéről igazán bullish jelnek tekinthető.

 

Hatalmas mennyiségű Bitcoin áramlott ki a tőzsdékről

A Coinbase kriptovaluta tőzsdéről a napokban 15.200 BTC-t vontak ki pénztárcákba. Ez jelenlegi áron nagyjából 515 millió dollárt jelent és akár igazolása lehet a bull trend folytatásának. A CryptoQuant vezérigazgatója, Ki Young Ju szerint, a BTC bullish lehet az elkövetkező napokban. 

Bitcoin kiáramlása a Coinbaseről I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

Ki Young megjegyezte, hogy a kiutalások olyan pénztárcákhoz tartoznak, amelyek csak folyamatban lévő tranzakciókat folytatnak, és valószínűleg több azonosítón alapuló intézményi befektetők tőzsdén kívüli ügylete volt.

[embed]https://twitter.com/ki_young_ju/status/1356064856424632324[/embed]

Arra is rámutatott, hogy a 15.000 BTC-t érdemes több, 1000-5000 darabos BTC utalásokra felosztani, amely így növeli a biztonságot. A belső utalások mindig így, kerek szám utalásával történnek, míg ez a mostani csoportosítás teljesen ‘random’ számokat tartalmaz: 1.265, 2.391 vagy 1.957 BTC.

 

Ha a BTC készlet csökken, az ár könnyebben növekedhet

Azt, hogy a Coinbase tőzsdéről való Bitcoin kiutalások miért jelentenek bullish jeleket, Ki Young Ju egy korábbi, december 18-i tweethez kapcsolta: Ha a Coinbase jelentős mennyiségű Bitcoint tesz át más, hideg pénztárcákba, akkor az OTC és nem tőzsdei ügyleteket jelez. 

Így fogalmazott:

Mivel az árat végül a tőzsdén határozzák meg, a nem tőzsdei tranzakciók nagysága bullish jelnek tekinthetők. Ezek a tranzakciók magukba foglalják az OTC ügyleteket is. 

BTC 4 órás nézet, február 1. I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

 

Az intézményi vásárlások pozitív hatással vannak a kriptovaluták megítélésére

Az intézményi tőke beáramlása a kriptovaluta iparba hozzájárul a kriptográf szektor egészének legitimitásának növeléséhez, és úgy tűnik, hogy bizonyos szintű támogatást nyújt a BTC árához, mivel a rendelkezésre álló kínálat továbbra is elzáródik a hideg letéti pénztárcákban. 

Míg a média rámutatott, hogy a Bitcoin árfolyama 42.000 dollárról 30.000 dollár alá esett, annak jeleként, hogy a Bitcoin lufi ismét kipukkant, a február 1-én történt 4.000 dolláros áremelkedés azt jelenti, hogy az intézmények a mélyebb pontokon felvásárolják azt. Ezzel teljes mértékben kihasználják az aljak adta olcsó vásárlási lehetőséget. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.49% $64,632.04
Ethereum ETH 0.81% $3,091.45
BNB BNB 1.66% $559.96
Solana SOL 5.38% $146.91
XRP XRP 0.35% $0.503
Dogecoin DOGE 1.60% $0.153
Cardano ADA 3.86% $0.4733
Litecoin LTC -0.01% $81.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!