Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új belépési pontok jöhetnek létre az intézményi befektetőknek

Új belépési pontok jöhetnek létre az intézményi befektetőknek

A Coinbase partnerséget kötött a világ legnagyobb pénzügyi vagyonkezelő cégével, a BlackRock-kal. A vállalat digitális eszközökkel, elsősorban bitcoin-nal kezd foglalkozni.

 

A Coinbase új belépéséi pontokat nyithat az intézményi befektetőknek

A kriptovaluta tőzsde együttműködést kötött a BlackRockkal, a világ legnagyobb pénzügyi eszközkezelőjével, hogy ügyfelei számára közvetlen hozzáférést biztosítson a kriptovalutákhoz.
 

[embed]https://twitter.com/coinbase/status/1555161624322998273[/embed]

A BlackRock intézményi befektetés-kezelési platformjának, az Aladdin felhasználói kripto-kereskedelemmel, letétkezeléssel, elsődleges közvetítési és jelentési képességekkel rendelkeznek, amennyiben úgy döntenek, hogy feliratkoznak a Coinbase Prime-ra. A Coinbase Prime egy olyan intézményi kereskedési megoldás, amely több mint 300 digitális eszközön kínál kereskedési, letétkezelési, elsődleges finanszírozási, befektetési, adatszolgáltatási és jelentési szolgáltatásokat.
 
A szolgáltatás olyan befektetőkre alkalmazkodott, mint a fedezeti alapok, az eszközallokátorok, a pénzügyi intézmények és a vállalati treasury-k és jelenleg több mint 13 000 ügyfél használja.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A Coinbase Prime-on keresztül kínálnak kriptovaluta befektetést

"Az Aladdinnal való kapcsolat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a meglévő portfóliókezelési és kereskedési munkafolyamataikban kezeljék Bitcoin-kitettségeit, így teljes portfólióképet kaphatnak az eszközosztályok kockázatairól." -nyilatkozta Joseph Chalom, a BlackRock stratégiai partnerségekért felelős globális vezetője.
BlackRock és Coinbase | Cryptofalka
 
Az intézményi befektetők felhasználói felületen keresztül közvetlenül vagy integrált platformként érhetik el a Coinbase Prime-ot API-kon keresztül, hogy kripto-termékeket kínálhassanak, például tőzsdén kereskedett alapokat, letétkezelési megoldásokat vagy brókerszolgáltatásokat. A Coinbase Prime letétkezelőjét, a Coinbase Custody Trust Company-t a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma szabályozza.
 
A kriptőzsdének az utóbbi időben számos szabályozási konfliktusa volt a hatóságokkal. A múlt hónapban az amerikai hatóságok letartóztatták a Coinbase egykori vezetőjét bennfentes kereskedelem vádjával. A korábbi menedzser azóta ártatlannak vallotta magát. Eközben az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) a hírek szerint azt is vizsgálja, hogy a Coinbase lehetővé tette-e a felhasználók számára, hogy nem bejegyzett értékpapírokkal kereskedjenek.
 
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -5.03% $67,318.4
Ethereum ETH -8.09% $3,249.03
BNB BNB -5.74% $590.04
Solana SOL -12.74% $152.83
XRP XRP -10.72% $0.5445
Dogecoin DOGE -12.96% $0.172
Cardano ADA -13.40% $0.5081
Litecoin LTC -12.78% $85.68
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!