Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Coinbaseről kiáramló BTC sem mérsékli az árfolyam korrekciót

Coinbaseről kiáramló BTC sem mérsékli az árfolyam korrekciót

A gyenge kezek a korrekció láttán elengedik a Bitcoint, míg ezt kihasználva az intézményi befektetők lecsapnak az olcsó vételi lehetőségre.

 

Új időszakos mélypont a bullish jelek ellenére

A Bitcoin (BTC) árfolyama újabb lokális mélypontot ért el február 26-án, annak ellenére, hogy a jelek szerint jelenleg nagy intézményi felvásárlások vannak. A Tradingview adatai szerint, a pénteki kereskedés során a BTC árfolyama 44.150 dollár is volt. Utoljára 2 hete volt ilyen alacsony a vezető digitális valuta ára.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Az elmúlt időszak negatív hangulata ellenére a Stone Ridge befektető alap teljesen Bitcoin alappá válna, a MicroStrategy és a Square az elmúlt héten mind Bitcoin befektetéseket hajtottak végre. Ám ezek az intézményi befektetők sem tudták még megfordítani a rövid távú negatív hangulatot. Az elmúlt 24 óra csökkenése 10% körül mozog.

Mindenki 42 ezer dollárt akar, ezért valószínűleg felmegyünk. Vagy 38 ezerre esünk vissza. A tömeg ritkán kapja meg amit akar. - mondta a twitteren Scott Melker, népszerű kriptovaluta kereskedő.

https://twitter.com/scottmelker/status/1365107565017849859

Michael van de Poppe, a Cointelegrpah elemzője, túlnyomó részt 38 ezer dollár körüli végső ellenállást prognosztizál, ha a Bitcoinhoz nem érkezik magasabb szintű vásárlási volumen.

https://twitter.com/CryptoMichNL/status/1364888162804387840

A Bitcoin nem tűnik túl bullishnak rövid távra tekintve. Ennek ellenére előfordulhat, hogy visszatesztelheti az 54-55 ezer dolláros árszintet is. Ha az árfolyam a 47 ezer dolláros árszinten nem tud túljutni, akkor nagyon valószínű, hogy visszateszteli a 42-44 dolláros szintet vagy akár a 37-37.850 dolláros szintet is.- mondta csütörtökön.

BTCUSD 1h chart I Cryptofalka Forrás: www. tradingview.com

 

Az intézmények továbbra is bíznak a Bitcoinban

A Coinbase tőzsdéről a napokban jelentős mennyiségű Bitcoint küldtek egyéb pénztárcákba. A héten ez a második csúcs, korábbi 12.100 BTC kiutalást megdöntve. Nagy volumen mellett ekkora mennyiségű BTC kiáramlás egyenként is ritkának számít. A Bitcoin tőzsdéről való kiutalása alapvetően azért számít pozitív jelnek, mert ilyenkor nagy valószínűséggel valamilyen hardware walletba kerül, hosszabb távú befektetés végett. Minél több Bitcoin tartózkodik a tőzsdéken, annál nagyobb esély van a tömegek potenciális profit realizálására és eladására.

Bitcoin Coinbase outflow  I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

A Coinbase Pro-n egy rövid időre 1 BTC ára alacsonyabb volt mint a Coinbase vagy a Binance tőzsdén. Voltak pillanatok amikor majdnem 44.200 dollárig esett vissza a Bitcoin árfolyama.  

A CryptoQuant elemző cég adatai azt mutatják, hogy a bálnák a jelenlegi árszinten kisebb vásárlásokat folytatnak. Ki Young Ju, CryptoQuant vezérigazgatója szerint, pont emiatt lenne valószínűtlen az árfolyam 42 ezer dollár alá süllyedése. Majd hozzátette, hogy a csütörtöki Coinbase tőzsdén 48 ezer dolláros csúcsot bullish jelként értékeli. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.39% $61,467.7
Ethereum ETH -1.53% $3,024.92
BNB BNB -0.57% $534.29
Solana SOL 1.15% $135.53
XRP XRP 1.38% $0.5012
Dogecoin DOGE -2.64% $0.1504
Cardano ADA -0.44% $0.4516
Litecoin LTC 1.09% $79.98
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!