Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Már 1 milliárd dollárnyi kriptovalutát kezel a svájci 21Shares

Már 1 milliárd dollárnyi kriptovalutát kezel a svájci 21Shares

A 21Shares svájci kriptovaluta ETP, 2 hét alatt 500 millió dollárról 1 millárd dollárra növelte a kezelt digitális vagyona értékét. 

A svájci központú 21Shares kriptovaluta tőzsdéken forgalmazott termékeket értékesít. A cég hétfőn jelentette be, hogy a diverzifikált 12 kriptovaluta eszköz ETP-jén túllépte a kezelt vagyon (AUM) az egymilliárd dolláros határt. A 21Shares vezérigazgatója, Hany Rashwan elmondta, hogy a vállalat a közelmúltban meteorikusan megemelte a kriptográfiai ETP-t termékeiben. Kevesebb mint 2 hét alatt megduplázta az AUM értékét. A cég még február 8-i jelentésében még 500 millió dolláros AUM szerepelt. 

 

21Shares befektetések az egekben

A jelentés szerint, az ETP üzletágának hatalmas megugrása elsősorban a kriptográfiai intézményes befektetők általi gyors elfogadásnak, valamint a termékek szabályozott európai tőzsdéken való elérhetőségének tudható be.

Rashwan elmondta, hogy az intézményi befektetők befektethetnek a 21Shares krioptovaluta ETP-jeibe a Nemzetközi Értékpapír-azonosítószám (ISIN) használatával. Az ISIN egy globális szabvány, amelyet meghatározott értékpapírok, például kötvények, részvények, derivatívák és mások azonosítására használnak. 

Ekkora intézményi igény esetén, amely az ISIN-en keresztül szeretné megismerni a kriptovalutákat, kevesebb mint két hétbe telt mire 500 millió dollárról 1 milliárd dollárra nőtt a befektetések értéke. Vagyonkezelők, magánbankok, családi vállalkozások, magánszemélyek is vannak a befektetők között. - mondta Rashwan

A jelentésben szereplő termékbontás szerint, a 21Shares teljes kezelt vagyonának legnagyobb része a 21Shares Binance BNB ETP-ből (ABNB) származott. Az ABNB egy olyan ETP, amely a Binance coin (BNB) befektetési eredményeit követi nyomon. A BNB meghatározó részesedése a teljes AUM-ban a Binance coin legutóbbi rallyjában tükröződött, amely pénteken a harmadik legnagyobb volumennel rendelkező kriptopénzzé vált. 

21 Shares I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

A hivatalos nyilvántartás szerint az ABNB még láthatóan elmarad a 21Shares Bitcoin ETP-jétől, az ABTC-től, körülbelül 58 millió dollár különbséggel. 

Korábban ismert Amun AG néven a 21Shares ismert a világ első multikripto ETP bevezetésével, amely 2018 novemberében a SIX Svájci Tőzsdén vette fel a termékeket. Az első kriptovaluta ETP bevezetése után, alig több mint két év alatt a 21Shares aktívan diverzifikálja a kriptovaluta ETP kínálatát.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Nem csökken a befektetői kedv

A BTC korrekciók hatására sem csökken a befektetői kedv. Legutóbb, év elején korrigált a BTC árfolyama 30% körüli értéket, ami az 5 nagy történelmi korrekcióban sincs benne.  

A MicroStrategy és a Tesla újabb dollármilliárdokat fektetett Bitcoinba a napokban. A további befektetési hírek arra engednek következtetni, hogy még mindig nem állt meg a Bitcoin befektetési kedv. 

Háttérkép forrása: https://aithority.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.27% $63,843.36
Ethereum ETH -1.78% $3,061.82
BNB BNB -1.38% $556.73
Solana SOL -2.21% $142.06
XRP XRP 3.19% $0.5185
Dogecoin DOGE -0.59% $0.1523
Cardano ADA 2.01% $0.4801
Litecoin LTC 1.44% $82.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!