Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
COTI segítségével indul a Cardano hálózat stabilcoinja a Djed

COTI segítségével indul a Cardano hálózat stabilcoinja a Djed

A COTI szoftverfejlesztő cég bejelentette, hogy kibocsátja az első olyan stabilcoint, amelyet Cardano rendszeren való futásra terveztek.

A hírt először Charles Hoskinson, a Cardano vezetője és Shahaf Bar-Geffen, a COTI Group vezérigazgatója fedte fel a Wyoming állambeli Laramie-i Cardano Summit-on. A Djed stabilcoin a Cardano -n kerül kibocsátásra, és elősegíti születő ökoszisztémájának növekedését, különösen most, hogy a blokklánc kezdi támogatni az intelligens szerződéseket, és a piacok erős elvárásokat támasztanak a DeFi platformok lehetséges fejlesztésével egy blokkláncon.

 

Mi az a Djed és miért van szüksége Cardano -nak stabilcoinra?

A stabilcoin egy olyan kriptovaluta, amelyet úgy terveztek, hogy stabil értéket tartson fenn egy referencia tekintetében. A legismertebb stabil érmék olyan kriptovaluták, mint a Tether (USDT) vagy a USD Coin (USDC), amelyek olyan fiat pénznemekhez vannak kötve, mint a dollár vagy az euró. Vannak azonban olyan kriptovaluták, amelyek értéke 1: 1 arányban kapcsolódik más árukhoz, például az aranyhoz (például a Digixhez), vagy akár más kriptovalutákhoz vagy kriptovalutakosárhoz.

Djed algoritmus | Cryptofalka Forrás: IOHK

Ennek a kapcsolatnak számos módja van, amelyek hatékonyabbak, mint mások. A legnépszerűbb a referenciaeszköz egy bizonyos összegének a birtoklása vagy zárolása, amely támogatja a megfelelő stabilcoin megfelelő összegű kibocsátását: Például az USDC piaci kapitalizációja 3 677 063 935 USD, mivel 3 677 063 935 USDC token van forgalomban, a Circle, az USDC kibocsátója pedig 3 677 063 935 USD -t tart fent fedezetként.

A Djed esetében az értéket egy algoritmikus kialakítás tartja stabilan, amely az intelligens szerződéstervezést használja fel a Cardano blokkláncon, hogy az árat a lehető legközelebb tartsa az 1 dollárhoz. Ennek elérése érdekében a Djed fenntartja az alapérmék tartalékát, miközben más stabil eszközöket és tartalékérméket bányász és éget, hogy ellensúlyozza az ingadozásokat.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A white paper szerint a Djednek két változata lesz: egy olyan, amelyet elsősorban csereeszközként használható, és egy kiterjesztett, amelynek intelligens szerződése folyamatos árképzési modellt és dinamikus díjakat használ, hogy gyorsabban reagáljon a külső eseményekre. A tartalékok optimális szintje még nagyobb biztonságot nyújt olyan bonyolult műveletek végrehajtásakor, mint például a DeFi protokoll tranzakciók.

 

Ígéretes projektnek indul a Djed

Shahaf Bar-Geffen, a COTI Group vezérigazgatója a konferencián kijelentette, hogy egy olyan stabilcoin, mint a Djed használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb ellenőrzést tartsanak tranzakcióik felett, köszönhetően a stabil értéknek és az alacsony díjaknak.

Djed stabilcoin | Cryptofalka Forrás: Twitter

A blokklánc résztvevői stabil érméket használnak a mindennapi tranzakciókhoz, mert lehetővé teszik a pénzbeli érték zökkenőmentes cseréjét, függetlenül a feladótól és a címzetttől. Úgy vélem, hogy a Djed stabilcoin hozzáadása a Cardano blokklánchoz jelentősen javítja a tranzakciók elszámolását a platformon.

Charles Hoskinson a maga részéről lelkesedett az új projekt iránt, mivel ez lenne az egyik legambiciózusabb megvalósítás a Cardano ökoszisztéma megerősítésére. A Djed stabilcoin megváltoztathatja az erőviszonyokat a kriptovaluta térben, és egy teljesen új közönséget vonzhat.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.69% $64,780.9
Ethereum ETH 1.83% $3,153.81
BNB BNB 1.93% $570.94
Solana SOL 4.00% $150.64
XRP XRP 3.94% $0.5285
Dogecoin DOGE 4.73% $0.1627
Cardano ADA 6.71% $0.5053
Litecoin LTC 4.49% $85.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!