Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Crypto éllovasok a Forbes magazin 30 under 30 listáján

Crypto éllovasok a Forbes magazin 30 under 30 listáján

A napokban tette közzé a Forbes azt a listát, ahol az elmúlt év 30 legmeghatározóbb, 30 év alatti vállalkozóit gyűjtötték össze. A Forbes listáján több crypto nagyágyú is helyet kapott.

 

Crypto nevek a Forbes magazin „30 Under 30” listáján

A Forbes 2021-re vonatkozó listája a kimondottan 30 év alatti, összesen 30 különböző személyt illetve csapatot foglal magában, 20 különböző kategóriában. Ebben a pontosan 600 fős összeállításában jó néhány kriptovállalkozó is szerepel, többek között a BlockFi, az Augur, az FTX és a CoinList csapatai is.

A Forbes magazin 600 fiatal nyertese közül 10-en részesültek elismerésben, akik kimondottan a blokklánc és a crypto világát képviselik.  

 

A 10 legsikeresebb 30 év alatti kriptoipar-vállalkozó  

A lista egyik legimsertebb neve Sam Bankman-Fried, a FTX kriptotőzsde alapítója és vezérigazgatója. A tőzsdét jelenleg 1,2 milliárd dollárra becsülik, és innovatív termékeinek köszönhetően idén mintegy 30 millió dolláros nyereséget termelt. Bankman-Fried egyben a kaliforniai székhelyű Alameda Research kereskedelmi társaság alapítója is.

A listán a CoinLists társalapítója és a vállalat termékvezetője Tubergen is képviselteti magát. A token- és csereplatform óriási előrelépéseket tett a 2017-es indulása óta. A vállalat a mai napig több mint 800 millió dollárt biztosított adománygyűjtés által több ígéretes projekt számára is a kriptoszektorban.

A Forbes listáján három nő is bekerült a tíz megnevezett crypto-s név közé. Az első a Bitcoin-Core fejlesztője, Amiti Uttarwar, aki júniusban 150 000 dolláros támogatást kapott a HDR Global-tól és az OKCoin-tól. Szintén szerepel a listán Flori Marquez, a BlockFi kripto hitelezési platform alapítója és a Volt Capital-tól Soona Amhaz.

Megemlítették a Pantera befektetési vezérigazgatóját, Joseph Krugot is. Krug több mint 400 millió dollárt kezel három különböző kriptoalapban. Korábban az Ethereumon koreografálta az első ICO-t, amelyen keresztül több mint 5 millió dollárt gyűjtött az Augur számára, amelyet jelenleg 152 millió dollárra becsülnek.

A 21 éves Charlie Noyes, a kaliforniai Paradigm Capital társaság partnere. Noyes több pozíciót is üzemeltet 100 millió dollár értékben a világ vezető kriptoalapja számára. Emellett egymillió dollár tőkét fektetett be a DeFi protokoll Uniswap-jába.

Alexander Liegl, a Layer1 Technologies amerikai bitcoin bányavállalat alapítójaként képviseli a kriptobányászati ​​szektort. Andrew Yang, Yeong Woo Park és Athanasios Karachotzitis, az Authenticiti három alapítója is szerepel a listán.

A crypto ipar utolsó képvisleője a Forbes listáján Jack Mallers. Mallers a Zap Solutions Bitcoin Investment & Payment cég ügyvezető igazgatója. A vállalat a Lightning-hálózatot használja a tranzakciók gyorsítására.

Képek forrása: Cointelegraph.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.13% $67,035.75
Ethereum ETH 0.40% $3,119.22
BNB BNB -0.20% $580.21
Solana SOL 0.15% $173.5
XRP XRP -0.42% $0.522
Dogecoin DOGE -1.21% $0.1547
Cardano ADA -0.69% $0.4811
Litecoin LTC -0.06% $84.11
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!