Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Döbbenetesen teljesített a Coinbase az első negyedévben

Döbbenetesen teljesített a Coinbase az első negyedévben

A Coinbase bevétele és kereskedési volumene is megháromszorozódott az első negyedévben. Az aktív felhasználók száma 120%-kal nőtt. 📈

 

Szép profitot termelt a részvényeseknek a Coinbase

A vezető amerikai kriptotőzsde, a Coinbase első negyedéves bevétele több, mint megháromszorozta 2020 negyedik negyedéves teljesítményét. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) benyújtott dokumentumok szerint a Coinbase részvényenként 3,05 dolláros nyereséget és 1,8 milliárd dolláros összbevételt ért el. A cég azonban kissé elmaradt a részvényenként várható 3,07 dollártól. Ezzel szemben a vállalat 585 millió dolláros bevételt termelt a Bitcoin új, minden idők legmagasabb szintjére emelkedő árbevétele közepette 2020 negyedik negyedévében, és egy évvel ezelőtt csak 191 millió dollárt.

Coinbase I Cryptofalka Forrás: https://cryptoslate.com/

A vállalat negyedéves nettó árbevételének mintegy 94% -a kriptográfiai eszköz kereskedési díjakból származott. A Coinbase nettó nyeresége is megugrott, a cég 771 millió dolláros nyereséget jelentett - ez több mint négyszeresére növeli az előző negyedévi nyereséget, és éves szinten 24-szeres növekedést jelent. A tőzsdén a kereskedés volumene nagyjából megháromszorozódott az előző negyedévhez képest, a Coinbase aktív felhasználói több mint kétszeresére, 2,8 millióról 6,1 millióra nőttek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Ennek ellenére óvatosságra inti a Coinbase a befektetőket

A társaság elzárkózott attól, hogy részletes útmutatást nyújtson a jövőbeni teljesítményéhez, kijelentve: 

Fontos, hogy a befektetők ne felejtsék el, hogy üzletünk eredendően kiszámíthatatlan.

A vállalat azonban hajlandó volt megjósolni, hogy 2021 egészében 5,5 millió és 9 millió havi felhasználó fogja használni a kriptovaluta tőzsdét. A Coinbase azt is elárulta, hogy a népszerű mémérme, a Dogecoin listázását a következő nyolc hétben tervezi. A CNBC május 13-i Mad Money című műsorában a Coinbase pénzügyi igazgatója, Alesia Haas így nyilatkozott:

Lassúak vagyunk. További eszközöket kell listáznunk. Nagy befektetéseket hajtunk végre az eszköz listázások javítása érdekében.

Coinbase I Cryptofalka Forrás: https://www.ft.com/

Haas többek között még elárulta a cég azon tervét is, hogy kibővítik a felhasználók számára kínált pénzügyi szolgáltatások típusait. Azt remélik, hogy a vállalat lesz az elsőszámú pénzügyi szolgáltató a kriptográfia területén. Tervezik, hogy kombinálják a hagyományos fiat pénzügyi rendszert (hitelkártyák, betétszámlák, kölcsönök) a kripto ökoszisztémával. 

Úgy gondolom, hogy a kriptográfia teljesen új tranzakciókat is lehetővé tesz, olyanokat, amelyeket ma még elképzelni sem tudunk. - mondta Haas

Annak ellenére, hogy az év első negyedéve erős volt, a Coinbase (COIN) részvényei durván 30% -kal csökkentek az április 14-i közvetlen tőzsdei bevezetése óta, a cikk írásakor nagyjából 265 dollárért cserélt gazdát.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.89% $61,704.15
Ethereum ETH -0.91% $3,036.02
BNB BNB 0.30% $537.18
Solana SOL 2.65% $136.73
XRP XRP 1.68% $0.5014
Dogecoin DOGE -1.65% $0.1512
Cardano ADA 0.37% $0.454
Litecoin LTC 1.63% $80.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!