Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elérte a kriptopiacot a koronavírus, leáll a CME Bitcoin futures

Elérte a kriptopiacot a koronavírus, leáll a CME Bitcoin futures

A koronavírus globális kitörése elérte a kriptovaluták a piacát, számos vállalat módosít az üzleti tevékenységén. Holnaptól szünetel a CME Bitcoin futures.

 

Leáll a CME Bitcoin futures

Egy szerdai CNBC-s jelentés szerint a Chicago Mercantile Exchange (CME) csoport felfüggeszti a tevékenységét március 13-tól. A CME Bitcoin futures a második legnagyobb Bitcoin futures jelenleg.

A CME döntése mögött az óvatosság és a terjedés megelőzése áll. A koronavírusnak már eddig is jelentős hatása volt a tőzsdékre és a gazdaságra, mind az S&P500, mind a Dow Jones ipari átlag példátlan zuhanást tapasztalt.

CME_Bitcoin_futures_koronavírus_2

 

A CME Bitcoin futures felfüggesztését egyelőre csak az elővigyázatosság indokolja 

A CME a világ legnagyobb határidős termékekkel foglalkozó tőzsdéje! Főleg mezőgazdasági termékekkel, fiattal, kriptovalutákkal, fémekkel és részvényindexekkel foglalkoznak. A csoport nyilatkozatot tett közzé az elővigyázatosság érdekében, melyben kifejtették:

Természetesen nem jelentettek még a chikagói kereskedelmi vállalat épületéből megbetegedéseket, a holnapi naptól érvénybe lépő változás puszta elővigyázatosság. A CME BTC futures kereskedelme folytatásáról azután fogunk dönteni, amikor már több orvosi útmutatás és nyilatkozat áll rendelkezésünkre.

Forrás: https://coingape.com/cme-bitcoin-futures-monthly-closing/

 

A CME Bitcoin futures melletti koronavírussal kapcsolatos további korlátozások 

A koronavírus kitörése miatt a legtöbb Kínába érkező és onnan induló járat szünetel. Olaszország karantén alatt, valamint az Európai Unió és az Egyesült Államok is további szükséges, valamint indokolt korlátozások bevezetését tervezi.

Ennek ellenére a New York-i Értéktőzsde még nem adott ki közleményt, amelyben a CME Bitcoin futures-hez hasonló korlátozásra szánnák rá magukat. Pedig a városban már több, mint 200 megbetegedést erősítettek meg. A szintén New York-ban székelő Nasdaq már megkezdte egy másik potenciális helyszín kialakítását, de még egyelőre gond nélkül folyik náluk a kereskedés.

 

A legtöbb Bitcoin és kriptovaluta piachoz köthető vállalat home officeba küldi a dolgozóit

A CME chikagói főhadiszállása még elvileg 450 alkalmazottal fog tovább folytatódni, de ő mellettük több más kriptovalutákhoz és Bitcoinhoz köthető vállalat egyedi változtatásokat vezet be a koronavírus kitörése miatt.

Például a kriptovaluta tőzsde a Coinbase és a Messari is bejelentették már, hogy a dolgozóik otthonról fognak dolgozni egyelőre határozatlan ideig. A Blockstack és a Winklevoss fivérek is a távmunkát javasolják a munkavállalóiknak.

Eddig összesen 1322 megbetegedést és 38 elhalálozást jelentettek az Amerikai Egyesült Államokból, ami a koronavírushoz volt köthető.

A cikk és a képek tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. MIÉRT ÉRI MEG BITCOINNAL ÉS KRIPTOVALUTÁKKAL KERESKEDNI?
  3. PONTOS MATEMATIKAI MODELL A BITCOIN ÁR MEGHATÁROZÁSÁHOZ
  4. ÚJABB CSÚCSOKAT DÖNTÖGET A BITCOIN HASH RATE
  5. TETHER OLDOTTA MEG A PORNHUB ÉS A PAYPAL HARCÁT
  6. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  7. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  8. AZ ARANYNAK KÖSZÖNHETŐEN ENNYIT ÉRHET MAJD AKÁR EGY BITCOIN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.12% $70,180.87
Ethereum ETH 0.83% $3,738.66
BNB BNB 0.74% $623.01
Solana SOL -1.29% $180.28
XRP XRP -1.20% $0.535
Dogecoin DOGE 2.68% $0.1681
Cardano ADA -3.07% $0.4872
Litecoin LTC -2.22% $86.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!