Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Solana rally közben az Etherscan felvásárolta a Solscan-t

A Solana rally közben az Etherscan felvásárolta a Solscan-t

Az Etherscan a Solscan egy "együttműködő összeolvadást" jelentette be, amelynek célja a blokklánc-adatszolgáltatások kiterjesztése több hálózatra.

Mi is az Etherscan és Solscan?

Az Etherscan egy blokkláncböngésző az Ethereum hálózathoz. A weboldal lehetővé teszi a tranzakciók, blokkok, tárcacímek, okos szerződések és egyéb on-chain adatok keresését. Ez az egyik legnépszerűbb Ethereum blokkláncböngésző, mely ingyenesen használható. Az Ethereum összes interakciója publikus, és az Etherscan lehetővé teszi, hogy böngészőmotorszerűen keressen közöttük.

etherscan solscan solana I CRYPTOFALKA

A SolScan egy alternatív Solana blokklánc felfedező. A SolScan a bonyolult tranzakciós adatokat könnyen olvashatóvá alakítja, hozzáférést biztosít a láncon rögzített adatokhoz, beleértve a kripto tranzakciókat, címeket, intelligens szerződéseket, blokkokat, tokeneket és még sok mást. A SolScan ugyanazt a formátumot használja, mint az EtherScan, így könnyebben érthető.

A Solscan hivatalosan is az Etherscan részévé válik

Az Etherscan, amely az Ethereum blokklánc felfedezőjét működteti, a Solana blokklánchoz kapcsolódó új beszerzésekkel kezdi az évet. Január 3-án az Etherscan hivatalosan bejelentette a Solscan, a Solana ökoszisztéma vezető blokk-kutatójának felvásárlását. Az akvizíciót egy '"együttműködő összeolvadásként"' írták le, amely a blokklánc-adatszolgáltatások további terjeszkedésére összpontosít más hálózatokon is. 

A 2021-ben alapított Solscan állítólag több mint hárommillió havi felhasználót szolgált ki. A Solscan blokkböngésző számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket az Etherscan felhasználói ismernek, beleértve a részletes címet, tokent, tranzakciós adatokat, API-kat, irányítópultokat és nem helyettesíthető tokenek (NFT) metaadatait.

Az Etherscan kiemelte, hogy az akvizíciót követően is elkötelezett marad a "hitelesen semleges és igazságos blokklánc-adathozzáférés" mellett - hangsúlyozza a közlemény.

A Solscan január 3-ai hírlevelében az alábbiak találhatóak:

"A mai nap jelentős mérföldkövet jelent, mivel a Solscan hivatalosan is az Etherscan, a világ vezető blokklánc-adatszolgáltatójának részévé válik. A 2015-ben alapított Etherscan az egyik legkorábbi és leghosszabb ideig futó független projekt a kriptográfiai térben."

etherscan solscan solana I CRYPTOFALKA

Az Etherscan vezérigazgatója és társalapítója, Matthew Tan így nyilatkozott:

„A Solscan csapata az évek során részletes betekintést és elemzést kínálva bizonyította szakértelmét. A blokklánc-adatok hozzáférhetővé és felhasználóbaráttá tételében szerzett szakértelmük tökéletesen illeszkedik az Etherscan-nél végzett küldetésünkhöz is”

Közben a Solana tovább rally-zik

Az Etherscan legújabb felvásárlása a Solana árfolyamának jelentős emelkedése közepette történt. Ugyan is a token 60%-ot erősödött az elmúlt 30 napban, és 2022 óta először emelkedett 100 dollár fölé.

December 22-én a Solana piaci kapitalizációja rövid időre meghaladta a Binance Chain BNB-ét ,mindössze egy nappal az XRP piaci értékének megelőzése után. SOL jelenleg az ötödik legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizációja alapján, értéke közel 47 milliárd dollár.

Egyes iparági megfigyelők a mai napig azt találgatják, hogy a SOL kriptovaluta vajon megelőzheti-e az Ethert egy nap.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.41% $64,525.61
Ethereum ETH 0.78% $3,089.05
BNB BNB 1.86% $560.95
Solana SOL 5.85% $147.24
XRP XRP 0.38% $0.5031
Dogecoin DOGE 1.78% $0.1532
Cardano ADA 4.09% $0.4736
Litecoin LTC 0.14% $81.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!