Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
eToro Amerikában leveszi kínálatából az ADA-t és a TRX-et

eToro Amerikában leveszi kínálatából az ADA-t és a TRX-et

Az izraeli kriptovaluta tőzsde, az eToro, szabályozási aggályokra hivatkozva veszi le kínálatából a két tokent. 

 

Szabályozási kényszer alá került az eToro, delistázza a Cardanot és TRX-et

Az eToro kriptovaluta tőzsde kedden az ügyfelekhez eljuttatott közleményében bejelentette, hogy az év végéig eltávolítja a Cardanot (ADA) és Tront (TRX) az egyesült államokbeli ügyfelek számára.
 
eToro I Cryptofalka Forrás: https://genesisblockhk.com/

December 31. után az egyesült államokbeli felhasználók többé nem nyithatnak új pozíciókat az említett tokenekben. Emellett a pénztárcák 2022 első negyedévéig gyakorlatilag csak kivehető módban lesznek, amikor az értékesítés is korlátozott lesz. A döntés meghozatalakor az eToro mindkét eszközt érintő szabályozási aggályokra hivatkozott.

A lépés sokak számára meglepő volt, mivel az ADA-t hagyományosan nem társították szabályozási problémákkal. Ezzel összefüggésben az olyan tokenek, mint a Ripple (XRP), amelynek készítői jelenleg perben állnak az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC), valamint a Monero, amely egy adatvédelmi érme, könnyen vissza lehet élni használatával és tiltott célokra lehet használni, a kriptovaluta-iparban a szabályozási ellenőrzések legsúlyosabb részével kell szembenézniük.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Az ADA árfolyama gyorsan emelkedett ebben az évben, ugyan mostanában picit pihenőt fújt, de jelenleg a 10 legjobb kriptovaluta közé tartozik piaci kapitalizáció alapján. Az előző negyedév során Charles Hoskinson, a Cardano alapítója partnerséget jelentett be a blokklánc-elemző szolgáltatóval, a Confirm-mal, hogy megfeleljen a szabályozási kereteknek, például a pénzmosás elleni irányelveknek. A lépést az ADA néhány támogatója sürgette, és azt akarták, hogy a projekt decentralizáltabb legyen.
 
A blokklánc-iparban működő cégek gyakran erős nyomás alatt állnak a szabályozó hatóságok miatt. Szeptemberben a Coinbase feladta a kriptokölcsönzési platform terveit, miután a SEC perrel fenyegette a céget.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.30% $51,614.9
Ethereum ETH 2.55% $3,020.82
BNB BNB -0.18% $378.81
Solana SOL 2.19% $103
XRP XRP 1.30% $0.5459
Cardano ADA 2.57% $0.5943
Dogecoin DOGE 1.11% $0.08594
Litecoin LTC 0.68% $69.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!