Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Grayscale alapkezelő megválik az XRP Trust alapjától

A Grayscale alapkezelő megválik az XRP Trust alapjától

Továbbra is zajlik a Ripple és a SEC közötti ellentét, eközben a Grayscale vezető digitális alapkezelő, teljesen feloszlatja az XRP alapját. 

 

SEC pert indított az XRP miatt

Korábban beszámoltunk róla, hogy az Amerikai Tőzsdefelügyelet (SEC) célba vette a Ripplet és nem ismeri el hagyományos kriptovalutának, nem úgy mint a Bitcoint vagy Ethereumot. Az alap probléma az XRP-vel, hogy nem bányászható létrehozott digitális eszköz, amit időnként piacra bocsátanak, így az amerikai pénzügyi törvények szerint értékpapírnak minősül.

Mivel a Ripple komoly jogi vádakkal néz szembe az XRP token miatt, sok kriptatőzsde úgy döntött, hogy nem támogatja tovább az érmét. Ezek között volt a Coinbase, a Binance.US, az OKCoin és a Bittrex is. A Ripple egyik alapítója, Jed McCaleb is megvált 400 millió dollár értékű XRP-tól.

A kriptovaluta szabadesését egyenlőre nem állította meg semmi. A bálnák elbukni látszanak. Bálnáknak XRP esetében az 1 millió XRP-t meghaladó címeket értjük. Az elmúlt 2 hétben ezen címek száma 8%-kal csökkent.  

 

XRP I Cryptofalka Forrás: https://www.theblockcrypto.com/

Egyedül Japán jelentette ki, hogy az XRP náluk kriptovalutának számít. Az új, brit GateHub kriptotőzsde is listázza még az XRP-t. 

 

A Grayscale megszűnteti az XRP Trust érdekeltségeit

Január 13-án a Grayscale sajtóközleményben tudatta az XRP Trust termék feloszlatásáról szóló döntését. A hivatalos közlemény szerint a lépés összhangban áll a Ripple elleni jelenlegi SEC perrel.

A SEC fellépésére reagálva, bizonyos jelentős piaci szereplők intézkedéseket jelentettek be, ideértve az XRP törlését a nagy digitális eszközök kereskedési platformjairól, aminek eredményeként a cég arra a következtetésre jutott, hogy az amerikai befektetőknek, így a Trustnak is valószínűleg egyre nehezebb megvalósítaniuk az XRP-t amerikai dollárra váltani. - áll a közleményben.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A cég adatai szerint közel 10 millió dollárt birtokol XRP-ben, amit most szétoszt a meglévő kriptovaluta befektetései között.

Grayscale alapkezelő kriptovaluta készlete I Cryptofalka Grayscale alapkezelő kriptovaluta készletei

A befektető alap már január elején egy nyilatkozatban közölte, hogy eltávolítja az XRP tokent a Digital Large Cap (DLC) alapból. Azonban akkor nem közölte, hogy a SEC döntése miatt tenné azt. Az elmúlt 30 napban az XRP értéke 40%-kal csökkent, amiből csak egy sikeres, nyertes per után állna talpra.

Ha szeretnéd követni az XRP árfolyam változását, azt itt megteheted!

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.53% $64,127.74
Ethereum ETH 0.14% $3,418.48
BNB BNB 0.26% $571.71
Solana SOL 2.24% $161.18
XRP XRP -6.61% $0.5523
Dogecoin DOGE -0.93% $0.12
Cardano ADA -2.88% $0.4238
Litecoin LTC -0.47% $71.35
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!