Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jobban teljesítenek azok a cégek, akik tartanak kriptovalutát

Jobban teljesítenek azok a cégek, akik tartanak kriptovalutát

A Goldman Sachs jelentése szerint azok a vállalatok, amelyek kriptovaluta befektetéseket hajtottak végre, átlagosan háromszor jobban teljesítettek.

 

Busásan megtérülnek a kriptovaluta befektetések a Goldman Sachs szerint

A wallstreeti bank óriás, a Goldman Sachs ügyfeleinek kiadott jelentésből megállapítható, hogy a kriptovalutával kapcsolatos részvények sokkal jobban teljesítenek, mint maga az S&P 500 részvény index. A vállalat elemzői 19 olyan amerikai részvényt emeltek ki, amelyek piaci kapitalizációja meghaladta az egymilliárd dollárt, és szoros kapcsolatban állnak a kriptovaluta- és a blokklánc-iparral.

kriptovaluta befektetés I Cryptofalka Forrás: https://zycrypto.com/

A csoport két legnagyobb nyertese a kriptobányászati vállalatok, amelyek ipari méretű létesítményeket működtetnek a kriptotranzakciók feldolgozására és új tokenek előállítására: a las vegasi székhelyű Marathon Digital Holdings, a mai napig megdöbbentően 218% -kal, és a coloradói Riot Blockchain , 151% -kal.

 

Rengeteget nyert a Tesla és más vállalatok is a Bitcoin vásárlásával

A nagy játékosok közé tartozik még a Tesla, amely az elmúlt negyedévben 1,5 milliárd dollár értékű kriptovaluta befektetést hajtott végre, és mindössze körülbelül 300 millió dollárt realizált. A Facebook pedig abban reménykedik, hogy idén elindítja saját kriptovalutáját és digitális pénztárcáját a Diem-et. 

A MicroStrategy üzleti intelligenciával foglalkozó cég, a Bitcoin egyik legnagyobb vállalati támogatója és kriptovaluta befektető, és a Square, a fizetési fintech vállalat, amelyet Jack Dorsey milliárdos alapított, két másik Goldman választás, amelyek jelentős összegeket fektettek be a Bitcoinba - mintegy 4,5 milliárd, illetve 220 millió dollár erejéig.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A listát az amerikai Coinbase tőzsde, az Overstock.com tőzsdeüzemeltető, az IBM blokklánc úttörője, a mikrochip-készítő Nvidia, az InvestView, a Broadridge Financial és az Ideanomics pénzügyi szolgáltató cégek egészítették ki. A Goldman Sachs elemzői még megjegyezték, hogy két nagy bank, a BNY Mellon és a JPMorgan Chase bevezette a blokklánc technológiát a bankközi tranzakciók erejéig. 

Dan Ives, a Wedbush Securities befektetési vállalkozás elemzője így nyilatkozott a kriptovaluta befektetésekről: 

A történet és a téma itt sokkal nagyobb, mint csupán befektetni a Bitcoinba és megjósolni annak potenciális árfolyamát ... Arról van szó, hogy a kripto, a blokklánc és a Bitcoin milyen következményekkel járhat a vállalati világban a következő évtizedben.

 

Egyre több a tőzsdére vezetett cég kriptovaluta kitettséggel

Amint a kriptopénzek a hónapban bekövetkezett hatalmas, 300 milliárd dolláros gyors összeomlás következtében fellendültek, a Goldman Sachs elemzői egyre növekvő mennyiségű nyilvános tőzsdén jegyzett társaságot vezetnek be. Ezek nagy mértékben ki vannak téve a blokkláncnak és a kriptovalutáknak, és ennek eredményeként "drámai módon felülmúlják" a standard tőzsdét.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Összegzés

A növekvő intézményi elfogadás és az inflációs aggodalmak a világjárvány idején meteorikus magasságokba emelték a kriptopénz-piacot - de nem a hatalmas volatilitás nélkül. Miután elérte a közel 2,3 trillió dolláros teljes piaci felső határt, a kriptovaluták megdöbbentő 300 milliárd dolláros értéket dobtak le a hónap elején 24 órán belül. A flashcrash ellenére a globális kriptográfiai piac azóta kezd talpra állni, és mára közel 2.1 trillió dollárt ér, ami több mint 9-szerese az egy évvel ezelőtti 220 milliárd dolláros értéknek. Az évből még csak négy hónap telt el és a piac majdnem megháromszorozódott.

Ha szeretnéd élőben követni a Bitcoin, Ethereum és a többi kriptovaluta árfolyamát, azt itt megteheted! 
Az árfolyamok mellé pedig hasznos információkat, összefoglalókat is találsz a coinokról 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.97% $67,440.1
Ethereum ETH -8.24% $3,252
BNB BNB -5.02% $586.76
Solana SOL -12.27% $153.61
XRP XRP -11.04% $0.5456
Dogecoin DOGE -13.46% $0.1727
Cardano ADA -13.46% $0.5102
Litecoin LTC -12.93% $85.9
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!