Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kripto appok letöltése 280%-kal nőtt a Super Bowl után

A kripto appok letöltése 280%-kal nőtt a Super Bowl után

Az amerikai Super Bowl egy nagyon népszerű sportesemény. Nem hagyták ki a lehetőséget a kriptotőzsdék sem és felpörgették reklámjaikat.

 

Tarolnak a kripto appok a Super Bowl után

Úgy tűnik, hogy a vállalatok több szempontból is kamatoztatják a Super Bowl-on megjelenő hirdetések előnyeit. A hirdetésekben szereplő applikációk letöltése is gyakran megugrik ilyenkor. A kriptovaluta reklámok terén egy hirdetés messze felülmúlta a várakozásokat, ez pedig a Coinbase retro reklámja volt. A reklám egy élénk színű pattogó QR-kódot tartalmazott, amely az ikonikus ide-oda mozgó DVD logóra emlékeztetett.

A Super Bowl napján a Coinbase applikáció letöltéseinek száma 309%-kal nőtt a hirdetés megjelenése után. Ezt követően sem csökkent sokkal az érdeklődés, hétről-hétre 286%-kal többen töltötték le az alkalmazást a Sensor Tower alkalmazásintelligencia cég adatai szerint. A kinyert adatokat és a top 10-es listát az alábbi ábra foglalja össze:

Forrás:finbold.com

 

A Coinbase azonban nem az egyetlen kriptovalutákkal foglalkozó alkalmazás, amely jól teljesített. Az öt legnépszerűbb alkalmazás közül három (amelyeknek letöltése jelentősen megnövekedett), kriptoalkalmazás volt. Az eToro app-jának letöltésszáma hétről-hétre 132%-kal nőtt, míg az FTX letöltések száma 130%-kal ugyanebben az időszakban, ami kimagasló növekedésnek számít. 

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

Letöltési rangsor = app népszerűség? 

A Super Bowl-on való debütálás előtt a Coinbase még csak a 124. helyen állt. A hirdetés azonban olyannyira népszerű volt, hogy az kriptotőzsde alkalmazása nem sokkal ezt követően összeomlott a terhelés alatt. A szolgáltatás helyreállt és hétfőre már a második legnépszerűbb alkalmazás lett az Egyesült Államokban App Store-on.

Az adatok felhasználásával a Sensor Tower felmérte, hogy a Super Bowl reklám milyen jól teljesített azon vállalatok számára, akik reklámokat futtattak a mérkőzések alatt.

 

Forrás:bloomberg.com

 

Titoktartási megállapodásokra hivatkozva azonban a vállalkozás nem tud konkrét letöltési számokat megadni. Ennek ellenére a közölt adatok betekintést engedhetnek a hirdetések hatásába. Minden bizonnyal ez a jelentős keresletnövekedés a kriptovalutákkal foglalkozó appok iránt tovább segíti majd a technológia adaptációját.

 

Összefoglalva

A fenti növekedést mutató számok magukért beszélnek. Egyre többen és többen tartanak valamilyen kriptovalutát. Röviddel a februári reklám után a Coinbase bejelentette, hogy 2022-ben további alkalmazottak toborzásával kívánja bővíteni tevékenységét, hogy lépést tudjon tartani a megnövekedett kereslettel. Jelenleg a kriptokereskedési platform célja, hogy akár 2 000 fővel növelje a munkavállalói létszámát, hivatkozva a Web3 által nyújtott „hatalmas lehetőségekre”.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.71% $64,643.13
Ethereum ETH -4.37% $3,408.49
BNB BNB -4.51% $581.18
Solana SOL -8.25% $133.71
XRP XRP -6.33% $0.4815
Dogecoin DOGE -10.09% $0.1197
Cardano ADA -9.79% $0.3723
Litecoin LTC -8.03% $71.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!