Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mi állhat a kriptomilliárdosok halála mögött?

Mi állhat a kriptomilliárdosok halála mögött?

Egy hónapon belül négy kriptomilliárdos is életét vesztette, ez pedig felkeltette a kriptoközösség figyelmét. Mi állhat a haláluk mögött?

 

Kriptomilliárdosok rejtélyes halálesetei

Egy hónapon belül négy kriptomilliárdos is életét vesztette, ez pedig felkeltette a kriptoközösség figyelmét. Ezek a halálesetek gyanús körülmények között történtek, és ami még fontosabb, hogy néhány milliárdos előzetesen riadalmat is keltett, hogy veszélyben forog az élete.

A halálozási spirál október vége felé kezdődött, amikor Nikolai Mushegian-t, a MakerDAO társalapítóját holtan találták egy Puerto Rico-i tengerparton, néhány órával azután, hogy tweetelt arról, hogy a hírszerző ügynökségek üldözik. A következő milliárdos Javier Biosca bróker volt, akit 2022. november 22-én találtak holtan Esteponában. Biosca ellen akkoriban a legnagyobb spanyolországi kriptovaluta-csalás miatt indult nyomozás.

2022. november 23-án az Amber Group társalapítóját, Tiantian Kullander-t rejtélyes módon holtan találták álmában. Mindössze két nappal később Vyacheslav Taran orosz kriptomilliárdos halt meg egy helikopterbalesetben.

kriptomilliárdosok | Cryptofalka thestreetjournal.org

 

E négy gyanús haláleset mellett egy másik is a címlapokra került december 30-án, amikor Park Mo-t, a Vidente alelnökét, valamint a dél-koreai Bithumb kriptovaluta tőzsde legnagyobb részvényesét holtan találták a háza előtt kora reggel.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit gondol a kriptoközösség?

A négy kriptomilliárdos egy hónapon belül történt halála számos összeesküvés-elméletnek adott táptalajt a kriptoközösség körében. Az egyik felhasználó a halálesetek sorozatát maffiaszerű bérgyilkossággal hozta összefüggésbe, és azt mondta, hogy "a kriptovilág a maffia kézikönyvéből merít".

Egy másik felhasználó a "központi banki hierarchiával" kapcsolta össze a halálozási spirált, és szarkasztikusan azt mondta:

"Én biztosan nem fogadnék arra, hogy ez a központi banki hierarchiához kapcsolódik. Kizárt dolog. Ők nagyon megbízhatóak. 100% esélytelen".

 

kriptomilliárdosok | Cryptofalka cryptonomist.ch

Mások megkérdőjelezték az információk forrását, de elismerték, hogy a kevesebb mint egy hónap alatt bekövetkezett négy haláleset gyanúra ad okot. Ugyanakkor néhány Redditor a halálesetek megjátszásának lehetőségére is rámutatott, az egyik felhasználó azt írta: "Vajon hányan vannak ezek közül, akik a saját halálukat játsszák meg?".

Sok Redditor azt sem tartja kizártnak, hogy ezek a milliárdosok esetleg álnéven élnek, és halálhírüket arra használják fel, hogy új életet kezdjenek.

 

Mi lehet az igazság?

A fenti négy kriptomilliárdos egymást követő halála mindenképpen aggodalomra ad okot, ugyanakkor köztudott, hogy a kriptoökoszisztéma híres az összeesküvés-elméletek iránti rajongásáról. Hasonló saga robbant ki 2020 májusában, amikor a megszűnt QuadrigaCX kriptotőzsde vezérigazgatója rejtélyes módon meghalt egy indiai látogatás során.

Te mit gondolsz, mi állhat a kriptomilliárdosok halála mögött? Vajon összeérnek valahol a szálak?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.28% $66,768.8
Ethereum ETH 7.27% $3,261.29
BNB BNB 5.05% $584.86
Solana SOL 9.14% $154.8
XRP XRP 5.35% $0.5164
Dogecoin DOGE 6.12% $0.1657
Cardano ADA 4.70% $0.4911
Litecoin LTC 3.32% $82.19
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!