Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Square Enix is a Web3-ra fókuszál 2023-ban

A Square Enix is a Web3-ra fókuszál 2023-ban

A Final Fantasy mögött álló Square Enix is a blokklánc technológiára fog összpontosítani, mondta Yosuke Matsuda elnök az éves levelében.

 

A Square Enix idei tervei

A Square Enix, az olyan népszerű játékfranchise-ok mögött álló fejlesztő, mint a Final Fantasy és a Dragon Quest, továbbra is a Web3 technológiára kíván összpontosítani. Yosuke Matsuda elnök az éves levélben elárulta, hogy a vállalat 2023-ban még inkább feltárja majd a blokklánc-szórakoztatásban rejlő lehetőségeket.

Ez magában foglalja a blokklánc-technológiába történő befektetések növelését is. Matsuda elmondta, hogy a cég "agresszív beruházási és üzletfejlesztési erőfeszítéseket tervez". A Square Enix döntése, hogy belép a blokklánc területére, heves vitákat váltott ki a játékvilágban, de a vállalat továbbra is elkötelezett az ötlet mellett.

Square Enix | Cryptofalka forbes.com

 

Külső szemmel nézve azt hiszem, joggal mondhatjuk, hogy a blokklánc 2022-ben jelentős elismerést szerzett mint terület, amit az is bizonyít, hogy a "Web 3.0" az üzletemberek körében szilárdan elfogadott divatszóvá vált. Ugyanakkor az év során a kriptovaluta- és az NFT (non-fungible token) piacok volatilitása is megfigyelhető volt, amely követte a makrogazdaság fentebb leírt drámai változásait - nyilatkozott Matsuda.

Arra is utalt, hogy a japán kormány a Web3-fejlesztés ösztönzésére összpontosít. A kormány erre a célra létrehozott egy külön osztályt, és a Square Enix úgy véli, ebben remek üzleti lehetőségek rejlenek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Nem ez a vállalat első Web3 kezdeményezése

A Square Enix blokklánc területén tett erőfeszítései igen jól dokumentáltak, a japán vállalat mind az általános blokklánc technológiával, mind az NFT-kkel dolgozott már.

Kezdeményezései közé tartozik, hogy az Oasys-szal kötött partnerséget, hogy node validátor legyen. Emellett 50 millió dolláros üzletet kötött a mobil- és NFT-fejlesztő Gumi-val. A vállalat a double jump.tokyo-val is partnerségre lépett, hogy NFT-tartalmakon dolgozzanak.

A tavalyi év legnagyobb visszhangot kiváltó eseménye az volt, amikor a cég számos IP-jét eladta, hogy többet fektessen a blokklánc technológiába. Ebből az eladásból a Square Enix 300 millió dollárt keresett.

Square Enix | Cryptofalka ecos.am

 

 

Mi vár a játékokra 2023-ban?

A Play-to-Earn játékoknak nehéz 2022-es évük volt, számos játék összeomlott, és a jól ismert játékok esetében is csökkent a mozgás. Növekvő népszerűsége ellenére a kriptotél nem volt kegyes ehhez a piaci szegmenshez. Több nagy játékgyártó cég is fontolóra vette a blokklánc-technológiát, bár a Microsoft játékipari vezetője, Phil Spencer óvatosságra intett mindenkit.

Az érdeklődés azonban továbbra is nagy. A ZEBEDEE által végzett felmérés szerint a válaszadók 67%-a szívesen játszana többet, ha kriptoban jutalmaznák őket. A felmérésből az is kiderült, hogy az újabb tokenek és az NFT-k népszerűek a játékosok körében.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.16% $62,065.04
Ethereum ETH 1.26% $3,419.86
BNB BNB 1.11% $410.04
Solana SOL -4.38% $128.29
XRP XRP 5.93% $0.6271
Cardano ADA 11.76% $0.748
Dogecoin DOGE 18.53% $0.1426
Litecoin LTC 6.07% $90.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!