Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Valentin-napi felmérés: vonzóak a kriptofanatikusok!

Valentin-napi felmérés: vonzóak a kriptofanatikusok!

A Binance Valentin-napi felmérése szerint a kriptovaluták iránti érdeklődés kulcsfontosságú tényező lehet a partnerek vonzalma szempontjából.

 

Kripto, mint párkapcsolati tényező?

A Binance által végzett Valentin-napi felmérés szerint a kriptovaluták iránti érdeklődés kimutatása kulcsfontosságú lehet abban, hogy vonzóvá váljon az ember egy potenciális romantikus partner számára.

A kriptovaluta tőzsde az éves romantikus ünnep előtt globális felmérést végzett, amelyben 2600 résztvevő mérlegelte, hogy mennyire fontos számukra a kripto iránti érdeklődés a potenciális partnereknél. Ha hihetünk az adatoknak, akkor a tér iránti lelkesedés fontos tényező lehet a hasonlóan gondolkodó partnerekkel való kapcsolatban.

felmérés | Cryptofalka cointelegraph.com

 

A nyílt felmérés kilenc kérdést tett fel a résztvevőknek, amelyek a kriptovalutákkal, a randizással és a romantikával kapcsolatos attitűdökre összpontosítottak február 6. és február 9. között. A felmérésben 2600 személy vett részt, akiknek a kora 18 és 46 év között volt.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A felmérés eredményei

Az eredményekből levont legfontosabb tanulság az volt, hogy a válaszadók 83%-a úgy érzi, a kriptovaluták iránti érdeklődés vonzó tulajdonság egy potenciális partnerben. A felmérésben résztvevők 70%-a azt nyilatkozta, hogy szívesebben randizna olyasvalakivel, akit szintén érdekelnek a kriptovaluták.

A válaszadók 60%-a szintén megjegyezte, hogy a kripto iránti érdeklődés vonzóbbá teszi a potenciális partnereket, mivel ez azt jelzi, hogy az illető "tech-savvy" és nyitott az innovációra, valamint a technológiai fejlődésre.

A megkérdezettek 38%-a azt mondta, hogy partnereik ugyanolyan érdeklődést és szenvedélyt mutatnak a kripto iránt, míg 27%-uk elárulta, hogy ők ismertették meg partnerükkel a Web3-at, a kriptot és a blokkláncot.

felmérés | Cryptofalka thecoinrepublic.com

 

Csoki helyett kripto?

Úgy tűnik, hogy kriptovalutát ajándékozni jobb, mint rózsát vagy csokoládét Valentin-napon: a válaszadók 83%-a nyilatkozta, hogy szívesebben kapna kripto ajándékkártyát, mint édességet.

A híres amerikai celeb és sorozatvállalkozó Paris Hilton is összeházasította a kriptot, a blokkláncot és a Valentin-napot 2023-ban, amikor egy virtuális valóságban zajló társkereső élményshow-t rendezett a The Sandbox-ban.

Neked fontos, hogy a kiszemelted érdeklődik-e a kripto iránt?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.48% $66,549.17
Ethereum ETH 7.14% $3,259.29
BNB BNB 4.44% $583.42
Solana SOL 7.73% $154.29
XRP XRP 5.38% $0.5165
Dogecoin DOGE 5.54% $0.165
Cardano ADA 4.59% $0.491
Litecoin LTC 2.84% $81.89
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!