Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Web3 szex: OnlyFans a blokkláncon?

Web3 szex: OnlyFans a blokkláncon?

A blokkláncnak és a stablecoin fizetéseknek köszönhetően a felhasználók adatai teljes védelem alatt állnak a platformon.

 

Mi az a Proof of Peach?

Megérkezett a Web3 szex. Egy tech vállalkozó és volt szexmunkás létrehozott egy platformot, amely a blokkláncot és a stablecoin fizetéseket használja a teljes adatvédelem biztosítása érdekében. A Proof of Peach egy új, alkotó által vezérelt platform. Kifejezetten a szexmunkások és hódolóik igényeinek kiszolgálására tervezték, a blokklánc anonimitását használva.

Crass Kitty vezérigazgató és társalapító úgy nyilatkozott, a platformot szexmunkások építik szexmunkásoknak. Véleménye szerint a Proof of Peach etikusabb módja a tartalom létrehozásának és fogyasztásának. A platform célja, hogy csökkentse a felnőttipar kockázatait azáltal, hogy kriptovalutát használ fizetőeszközként, és az NFT technológiát alkalmazza.

Web3 szex | Cryptofalka internetmatters.com

 

Crass Kitty szerint:

Ez egy olyan felnőtt tartalom platform, amely lehetővé teszi a készítők számára, hogy NFT-biztosított falak mögött tegyék közzé tartalmaikat. A rajongók az általuk megvásárolt NFT mögött lévő tartalmakat tekinthetik meg. Miután megkaptad az ingyenes NFT-t, a megvásárolt tartalmat a pénztárcádhoz és az NFT-hez tudjuk csatolni. Ha az NFT-t egy másik pénztárcába helyezed át, az összes megvásárolt tartalom is vele együtt megy.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Web3 szex szakértője

Crass Kitty azt mondja, hogy valószínűleg egyike azon kevés embereknek a világon, aki szexmunkásként dolgozott, és aki a technológiai szektorban is dolgozott. "A NEAR Protocol első 10 csapattagjának egyike voltam. A tapasztalataim felhalmozódása vezetett ide." Crass Kitty sok mindent belepakolt az előző életébe. Az év elején például elindította a Degenerate Ape Akadémiát. A projekt milliókat hozott a konyhára.

Crass Kitty volt már cam girl és sztriptíztáncosnő. Dolgozott a FetLife-nál is, mint termékmenedzser a hitelkártyás fizetés feldolgozásában. "Pontosan ismerem az iparág minden csínját-bínját, mind kriptopénzügyi szempontból, mind pedig a szexmunkások igényei szempontjából."

Üzlettársával júliusban kezdték el a Proof of Peach építését, szeptemberben pedig el is indították. Az oldalra felvettek néhány ismert alkotót, köztük No Face Girl-t, VickieJay-t és Alix Lynx-et. "Hét alkotóval indultunk és most már húsznál tartunk, körülbelül két hónap alatt. Tehát fenntartható növekedés tapasztalható."

 

Anonimitás és a platform célja

A vállalat hamarosan elindít egy ajánlóprogramot az alkotók számára, hogy más alkotókat toborozhassanak. Emellett elindították a hozzászólások, a kedvelések és a jattolás rendszerét is. Ezeket USD coinban (USDC) fizetik ki. Mindenért így fizetnek az oldalon. Arról azonban fogalmuk sincs, hogy kik az ügyfeleik. Az anonimitással kapcsolatban az egyik dolog, hogy nem tudnak demográfiai adatokat gyűjteni.

Eléggé anonim, mert csak egy pénztárcához kapcsolódnak. A rajongóknak és az alkotóknak valóban fel kell tölteniük egy azonosítót és egy szelfit, hogy felkerüljenek a platformunkra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy elmúltak 18 évesek. Viszont mi soha nem látjuk ezeket az adatokat. A harmadik fél szolgáltató beolvassa, de nem kapcsolja hozzá a pénztárcához. És aztán rövid időn belül ki is dobják ezt az információt - csak az életkor ellenőrzésére szolgál.

A platform sem követi a felhasználói adatokat, de az alapítók feltételezik, hogy a legtöbb rajongó az Egyesült Államokból vagy Európából származik.

A platform legnagyobb célja jelenleg az, hogy még több alkotót vegyen fel.

Jelenleg minden alkotónkkal havonta egyszer beszélgetünk. Aztán megpróbálunk olyan termékeket létrehozni, amelyek valós problémákon alapulnak. Például a felnőttiparban, ha van egy fotósod, akkor ki kell fizetned. Ezért a fizetéseket közvetlenül az alkalmazásba építettük be. Ha egy fotóssal, sminkessel és ügynökkel dolgozol, akkor hozzáadhatod a pénztárcájukat, mint fizetési megosztást. Minden alkalommal, amikor az alkotó tartalmát megvásárolják, a platform felosztja a kifizetéseket azoknak az embereknek, akiket az alkotó delegált. Ez egy valós problémát old meg a blokklánc technológiával.

Egy másik példa arra, hogy a blokklánc hogyan használható az alkotó és a rajongó védelmére, amikor a rajongó egyéni tartalmat akar vásárolni az alkotótól. A rajongó beadhat egy kérést egy adott tartalomra és arra, hogy mennyit hajlandó fizetni. Az összeget a blokkláncon tartják és beállítanak egy időzítőt. Ha az időzítő lejár, a rajongók visszakapják a pénzüket. Ha az alkotó ad a rajongónak egy videót, akkor a pénz az alkotóhoz kerül.

 

Web3 szex | Cryptofalka vitalflux.com

 

Web3 vs Web2 szex

A platform előnye az olyan versenytársakkal szemben, mint az OnlyFans, hogy ott például a rajongók ritkán látnak ingyenes tartalmakat. A Proof of Peach-en azonban a platform egy olyan feed-et hoz létre, amelyben az összes alkotójuk szerepel, és amelyet bárki láthat, aki rendelkezik NFT-vel.

Crass Kitty szerint:

Ez olyan, mint a pikáns vizuális anyagok Twitter feed-je. Ráadásul sokkal anonimabb és biztonságosabb a felhasználó számára. Például nem követjük az adataidat. Nem követjük nyomon, hogy honnan jöttél. Nem követünk nyomon mást, csak azt, hogy elmúltál-e 18 éves. És ennyi. Ezenkívül az oldalunkon mindent egy vadonatúj Solana pénztárcával csinálhatsz. Nem kell, hogy legyen benne kripto, mert mi fedezzük az összes tranzakciós díjat. Tehát ingyen mintelheted a tokent.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.30% $70,262.84
Ethereum ETH -0.93% $3,753.08
BNB BNB 0.62% $620.48
Solana SOL 2.30% $180.95
XRP XRP -2.72% $0.535
Dogecoin DOGE 0.75% $0.1693
Cardano ADA -4.07% $0.4822
Litecoin LTC -1.62% $87.19
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!