Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Társkeresés a metaverzumban? Lehetséges!

Társkeresés a metaverzumban? Lehetséges!

A metaverzum segíthet a jövőbe lendíteni a társkeresést, különösen mivel az avatárok jobban tükrözik a felhasználók valódi megjelenését.

 

A digitális társkeresés fénykorát éli

Az online társkeresés már mindennapos tevékenységgé vált a modern kori romantikában. A Statista adatai 2024-re közel 280 millió online társkereső felhasználót jósolnak.

Most a Dating.com, egy online partnerkereső platform által nemrégiben végzett felmérés adatai alapján a számok azt mutatják, hogy sok szingli készen áll arra, hogy a metaverzumban keresse a szerelmet. A felmérés szerint sokan továbbra is a technológia felé fordulnak, a szinglik 33%-a tervezi, hogy a metaverzumban fog randizni.

társkeresés | Cryptofalka thedrum.com

 

A felmérés kiemelte, hogy a metaverzum avatárok használata segíthet abban, hogy a hangsúlyt a "kommunikációra és a digitális intimitásra helyezzük a személyes felfedezés előtt".

Ráadásul a metaverzum egy határok nélküli világ, amelynek köszönhetően a szinglik bárhol találkozhatnak egymással:

A társkereső app technológia és a metaverzum fejlődésének köszönhetően egyre többen nyitottak arra, hogy olyan kapcsolatokat létesítsenek, amelyek átívelnek a különböző városok, országok vagy akár kontinensek felett.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Egyre többen érdeklődnek a metaverzum iránt

A felmérésből kiderült, hogy a válaszadók egyharmada nyilatkozott úgy, hogy nyitott a nem a saját földrajzi régiójában élő emberekkel való ismerkedésre.

Mindez növekvő tendenciát mutat a fogyasztók érdeklődésére a metaverzum iránt. A Capgemini üzleti és technológiai stratégiai tanácsadó cég adatai szerint a fogyasztók több mint 90%-a kíváncsi a metaverzumra.

 

társkeresés | Cryptofalka insurancejournal.com

A digitális identitás, pontosabban az identitás a metaverzumban az elmúlt évben mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára fontos beszédtéma volt.

Ahogy a való világ különböző iparágai átlépnek a digitális valóságba, úgy nőnek a felhasználók rendelkezésére álló eszközök a digitális identitás összeállításához. Legyen szó egy márkától származó viselhető eszközökről vagy a virtuális valóságban birtokolt földterületekről, digitális énünk sok mindent elmondhat arról, hogy kik vagyunk és mi a státuszunk.

 

Továbbra is fontos az óvatosság

Azonban ahogy egyre több személyes adat kerül át a digitális valóságba annak érdekében, hogy a felhasználókról minél valósághűbb változatot készítsenek, úgy nő a személyazonosság-lopás és egyéb visszaélések kockázata.

A Kaspersky nemrégiben végzett felmérése szerint a metaverzum kihasználása és a visszaélések az előrejelzések szerint a következő évben növekedni fognak, tehát nem árt óvatosnak lenni.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.57% $66,576.3
Ethereum ETH 1.46% $3,614.15
BNB BNB 0.25% $609.25
Solana SOL 3.55% $150.49
XRP XRP -0.44% $0.4874
Dogecoin DOGE 0.17% $0.1368
Cardano ADA 0.46% $0.4156
Litecoin LTC -0.21% $78.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!