Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A VISA is integrálhatja a kriptovalutákat meglévő rendszerébe

A VISA is integrálhatja a kriptovalutákat meglévő rendszerébe

A VISA multinacionális pénzügyi szolgáltató kriptovalutákat adhat hozzá a több, mint 70 millió kereskedőből álló fizetési hálózatához. 

 

Visa és a Strike Global

A VISA, a világ egyik vezető fizetési processzora, amely kereskedők millióival és több száz millió felhasználóval rendelkezik.

Néhány hónapja elindult a Strike Global fizetési alkalmazás, amely mögött egy, a VISA által támogatott startup áll. A cél az olcsó és egyszerű Bitcoin utalás kifejlesztése. A villám fizetési rendszer a Lightning Network hálózaton fut. A még mindig nagyrészt drága fiat fizetési rendszert váltaná fel az új, blokkláncon történő fizetési rendszer. Mivel a nemzetközi tőzsdék általában integrálódnak a helyi bankrendszerbe, Bitcoin vagy más kriptovaluták használata sokkal olcsóbb konverziós rátákat tesznek lehetővé, a határokon átnyúló bankokhoz képest. 

 

A VISA fejest ugorhat a kriptovaluta-iparba

A társaság 2021 évi első negyedéves pénzügyi keresetében a vezérigazgató, Al Kelly elmondta, hogy potenciálisan abban a helyzetben vannak, hogy a kriptovalutákat biztonságosabbá, hasznosabbá és alkalmazhatóbbá tegyék. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Ebben a közegben meglátjuk, hogyan lehet differenciált értéket adni az ökoszisztémának. Úgy gondoljuk, hogy globális jelenlétünk miatt egyedülálló helyzetben vagyunk. Partnerségi szemléletünk és megbízható márkánk révén elősegítjük a kriptopénzek biztonságosabbá, hasznosabbá és alkalmazhatóbbá tételét a fizetések során. Két szegmensben gondolkodunk a kriptovaluta piac tekintetében. - mondta a VISA vezérigazgatója

Itt válik érdekessé a gondolkodásuk, mert a VISA vezérigazgatója a Bitcoin digitális arany kifejezést használja. 

Először is vannak olyan kriptovaluták, melyek új eszközállományt képviselnek, mint a Bitcoin. Másodszor, vannak olyan digitális pénznemek vagy stabilcoinok, amelyeket közvetlenül a meglévő fiat pénznemhez csatolnak. Az első szegmens összes pénznemét digitális aranynak tekintjük. - tette hozzá Kelly.

A továbbiakban kifejtette azt is, hogy ezeket túlnyomó részt olyan eszközökként tartják számon, amelyeket fizetési módként használnak. Az lenne a stratégiájuk, hogy pénztárcákkal és pénzváltókkal együtt dolgoznának, integrálnák a VISA rendszerét. A cél az lenne, hogy a digitális valutákat a felhasználók, a VISA hitelesítő adataikkal vásárolhassák.

VISA I Cryptofalka Forrás: https://cryptopotato.com/

 

A világ kezdi komolyan venni a kriptovalutákat

A VISA messze nem az első olyan vállalat, amely a szigorú szabályozások ellenére a kriptovalutákat, mint legitim fizetési módként ismeri el. Tavaly az egyik vezető fizetési processzor, a PayPal elérhetővé tette ügyfelei számára, hogy fiat valutával vásároljanak kriptovalutákat. 

2020 jó év volt a kriptovaluták számára. A fentiek mellett az intézményi befektetések is az egekbe szöktek. A Microstrategy, a Grayscale, mind felvették a a BTC-t a mérlegükbe, ezzel új szintre emelve az intézményi befektetések elfogadását. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.00% $64,104.6
Ethereum ETH -1.59% $3,066.94
BNB BNB 0.32% $561
Solana SOL -0.69% $144.14
XRP XRP 2.85% $0.5158
Dogecoin DOGE 0.85% $0.1557
Cardano ADA 7.51% $0.4966
Litecoin LTC 1.40% $82.83
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!