Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Vízválasztó előtt vagyunk! Ez kell még a Bitcoin bika piachoz

Vízválasztó előtt vagyunk! Ez kell még a Bitcoin bika piachoz

Megjelent a vásárlóerő a Bitcoin piacán, úgy gondoljuk, hogy vízválasztó előtt vagyunk! Mai cikkünkben megnézzük, hogy mi kell pontosan a következő Bitcoin bika piachoz! Szerintetek összejöhet ez 2020-ban?

 

Bitcoin bika piac jelek, életjelet mutatott a vezető kriptovaluta

Nem sok idő telt el a tegnapi bullish cikkünk és aközött, hogy a vezető kriptovaluta újra életjelet mutatott. Ez és a kriptovaluta piac jelenlegi pozíciója miatt jogosan tehetitek fel a kérdést, hogy: Mi kell a következő Bitcoin bika piachoz? 

A tegnapi napon így vélekedtünk:

Mire figyeljünk januárban? Népszerű helynek számít a 22 EMA-ról felfelé pattanni. Ezt erősíti, hogy az előbb említett a decemberi gyertya alsó árnyéka hosszabb, mint maga a gyertya test. Meg is jelent némi vásárlóerő a januári hónap indulásával, és egyelőre zöldre áll a januári BTC ármozgás. Érdemes tehát hosszú csend után ismét esetleges long pozíciókra figyelni a BTC ármozgást. - Cryptofalka 2020.01.06

Ahogyan vártuk meg is jelent a vásárlói nyomás a Bitcoinnál és néhány óra alatt simán 300 dollárt pumpált az árfolyam. 

Bitcoin bika piac cryptofalka elemzés BTCUSD-1h-20200107

A további emelkedés nem volt meglepő, ugyanis a rövid távú 1 órás nézeten több bika alakzatot is megfigyelhetünk. Két bull flag és egy emelkedő háromszög alakzat mutatta a potenciális trendfolytatásokat. Ezzel 4 nap alatt 15% ot pumpált a Bitcoin 6880$-ról egészen 7880$-ig. Nah de elég ez a következő bitcoin bika piachoz?

 

Elég a most mutatott dinamika egy következő Bitcoin bika piachoz?

Rövid 1 és 4 órás nézeten már szép emelkedő trendre állt a Bitcoin. Ezt onnan láthatjuk, hogy a mozgó átlagok felfele mutatnak és az ár ezek felett helyezkedik el, így az esetleges csökkenéseknél támaszként tudnak funkcionálni az emelkedő trendjükben. Lásd előző 1 órás ábra és a lenti 4 órás bitcoin grafikon. 

Bitcoin bika piac cryptofalka elemzés BTCUSD-4h-20200107

Ez mellett a hosszabb távú 4 órás Ichimoku felhő is pozitív jelet ad, ugyanis az árnak sikerült felfele kitörnie a felhőből. Nah de ez önmagában elég egy következő Bitcoin bika piachoz? A rövid válasz az, hogy még nem, de gyakorlatilag nem állunk ettől messze. Meg is nézzük miért!

 

Bitcoin bika piac határánál lehetünk!

Alapvetően a rövid távú emelkedő trend jó dolog, segít az árnak napon-heten belül folyamatos emelkedést produkálnia, de ameddig a macro nézeten nem bika a kép nem lehetünk biztosak egy bitcoin bika piacban. Általában a tegnap mutatott havi, vagy a napi gyertyás grafikon az, amely jó indikációkat tud mutatni nekünk hosszútávra.

Az egyik erős hosszútávú indikáció a napi gyertyás grafikonon ábrázolt napi Ichimoku felhő. Ez ugyanis az elmúlt évek során rendkívül nagy megbízhatósággal mutatta a bika és medve piacok változását. Ez még nem mutat pozitív jelzést, de gyakorlatilag a vízválasztónál van a Bitcoin bika piachoz. 

Bitcoin bika piac cryptofalka elemzés BTCUSD-1d-20200107

Jelenleg éppen az Ichimoku felhő ellenállásánál van az ár! Most fog eldőlni, hogy sikerül-e áttörni azt és megkezdeni a következő bitcoin bika piacot, vagy leüti az ellenállás az emelkedést és folytatódik a mozgás a csökkenő árcsatornában!

Nem csak az Ichimoku felhő, de több más jel is azt mutatja, hogy ez a 8000-es ellenállás vízválasztó lehet! Ha megnézitek van egy nagyon szépen kirajzolódó csökkenő árcsatornánk. Ez annyit tesz, hogy az aljánál erősödik a vevői, a tetejénél pedig az eladói nyomás. Ezzel gyakorlatilag támogatva vagy letörve az adott mozgást.

Most már közel 6 hónapja mozgunk ebben a csatornában. Ha sikerülne kitörni ebből, az szépen mutatná a változást. Ezt pedig biztosan nagy dinamika követné, ugyanis az ár már régóta van előfeszítve ebben az alakzatban. A VPVR indikátor is pontosan a 8000-es tartományhoz mutat nagy ellenállást.

Izgalmas hét előtt állunk, érdemes lesz figyelni a csökkenő árcsatornára és a napi ichimoku felhőre! Ha sikerül betörni a felhőbe 8000 dollárnál, vagy esetlegesen a teteje felett zárni 8800-9000 dollár körül akkor valószínűleg új Bitcoin bika piacot köszönthetünk 🙂

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. HAVI 150$ PROFIT, ENNYI A BITCOIN HOSSZÚTÁVÚ ÁTLAGA
  3. BITCOIN FELEZÉS, JELENTŐSEN NŐ A GOOGLE KERESÉSEK SZÁMA
  4. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  5. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  6. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL
  7. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.07% $70,239.07
Ethereum ETH 0.75% $3,739.91
BNB BNB 0.80% $623.64
Solana SOL -0.99% $180.87
XRP XRP -1.17% $0.5352
Dogecoin DOGE 2.84% $0.1683
Cardano ADA -2.99% $0.4873
Litecoin LTC -2.03% $86.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!