A Crypto.com Ázsiában terjeszkedik

Szerző: | aug 10, 2022 | Kriptovaluta

A Crypto.com bejegyzést tett közzé saját oldalán arról, hogy lezárta egy koreai fizetési rendszer szolgáltató (PnLink Co.) és egy virtuális eszközök biztosításával foglalkozó cég (OK-BIT Co.) felvásárlását.

 

Megállás nélkül tör előre a Crypto.com

A 2016-ban alapított szingapúri központú tőzsde 50 millió ügyfelet szolgál ki és 4000 alkalmazottat foglalkoztat. Az elmúlt 5 évben az egyik leggyorsabban fejlődő kripto tőzsdévé vált, ami annak is köszönhető, hogy hatalmas összegeket fordított marketingre. A gyors amerikai terjeszkedés után a cég most az ázsiai piacot vette célba, amit két pénzügyi szolgáltató felvásárlásával kezdett meg.

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

PnLink és OK-BIT felvásárlás

“Ez egy izgalmas előrelépés a Crypto.com számára, egy igazán fontos piacon. Elkötelezettek vagyunk a helyi szabályozó hatóságokkal való együttműködés mellett, hogy a szolgáltatásaink olyan országokba is el tudjanak jutni, mint Dél-Korea, ahol a fogyasztók különösen nagy érdeklődést mutatnak a digitális fizetőeszközök iránt és az elfogadásuk is egyre szélesebb.” – mondta a Crypto.com társalapítója és jelenlegi vezérigazgatója, Kris Marszalek.

Crypto.com Korea I Cryptofalka

“Hiszünk abban, hogy szolgáltatásaink nemcsak a koreai piac további erősödését segíthetik elő, hanem a Web3 ökoszisztéma kialakulását és fejlődését is támogathatják. Korea rendkívül fontos piac a Crypto.com számára a blokklánc-technológia előrehaladásának szempontjából.”  – mondta Patrick Yoon, a cég dél-koreai ügyvezetője.

A Crypto.com bevallása alapján a cég továbbra is céljának tekinti, hogy ezeken a piacokon a szabályozóknak való megfeleléssel és magas biztonsággal váljanak a helyi piacok vezető szereplőivé és így várják leendő ügyfeleiket a koreai piacon is.

Ezzel folytatódik a Crypto.com ökoszisztémájának világszintű növekedése, ami már 50 millió felhasználóval büszkélkedhet, miközben a cég megkapta több helyi hatóságtól is már a működési engedélyét pénzügyi szolgáltatóként (Részletesebben az eredeti bejelentésben).


Ha nem szeretnél lemaradni az ehhez hasonló kripto hírekről, akkor iratkozz fel Ádám hírlevelére, ahol minden héten pár percben összefoglalja a hét legfontosabb történéseit! 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.