750 millió dollárra bővítette a Crypto.com a biztosítási keretét

Szerző: | szept 21, 2021 | Kriptovaluta

A Crypto.com kibővítette biztosítási kötvényét, ezzel további védelmet nyújt a platform tízmillió felhasználója számára.

 

Biztonságosabbá vált a Crypto.com platform

Az új biztosítási politika szeptember 6-ától aktív. Az Arch Underwriting, a Lloyd’s Syndicate részlege támogatja az új biztosítási politikát. Az új kötvény közvetlen és közvetett letétkezelést is magában foglalja. Ez azt jelenti, hogy a Crypto.com Ledger Vault -on tárolt hidegtárcáira is  vonatkozik.

A Crypto.com által kötött biztosítás az egyik legnagyobb a kriptovaluta iparban. Mint ilyen, meghaladja a BitGo digitális letétkezelője által az év elején vásárolt több mint 700 millió dolláros fedezetet. Egyre több digitális eszköztársaság bővíti ki biztosítási fedezetét, hogy megvédjék digitális értékeiket a fizikai sérülésektől, és ami talán még ennél is fontosabb, a harmadik féltől származó lopásoktól.
 
Ezek a fogyasztóvédelmi normák egyre fontosabbak, mivel a mainstream befektetők és az intézményi alapok egyre inkább a kriptovaluták felé fordulnak. A teljes kriptovalutapiac értéke jelenleg több mint 2200 milliárd dollár, és az év elején elérte a 2500 milliárd dollárt. Tizenkét hónappal ezelőtt a kriptoeszközök együttes értéke nagyjából még csak 350 milliárd dollár volt. Tehát az ipar rohamosan bővül.
 
Kriptovaluta befektetés I Cryptofalka

Forrás: https://blockchain.news/

 
A fedezeti alapok, a vagyonkezelők és a vállalatok a piac bővítésének kulcsszereplőivé váltak. Pénzügyi tanácsadók is szeretnének jobban az ipar részesei lenni, ami karrier szempontjából igen kockázatos. A digitális eszközök biztosítása végett ezen piaci szereplők színrelépése sokkal biztonságosabb lesz. Az olyan mobil befektetési alkalmazások sikere, mint a Crypto.com, arra is utal, hogy a lakossági befektetők rendkívül aktívak az ökoszisztémában.
 
A nagy, intézményi szereplők jelenléte ellenére a infrastruktúra továbbra is hajlamos a koordinált támadásokra, különösen a DeFi -n belül, amint azt a 600 millió dolláros Poly Network augusztusi támadása is bizonyítja. A lopások ellen pénzbeli védelmet nyújtó biztosítások jelentősége valószínűleg növekszik, mivel egyre több szolgáltató hangsúlyozza a biztonságot és az adatvédelmi előírásokat.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka