Crypto.com: közösségi kriptohitelezés és más DeFi megoldások

Szerző: | okt 5, 2020 | Altcoin ismertető, Kriptovaluta

A kriptohitelezés fedezetnyújtási és kölcsönzési szempontból is növekvő érdeklődésre talált az elmúlt években. A Crypto.com lehetőséget biztosít a forgalomban levő kriptovaluták közvetítésére hitelezők és adósok között. A cég saját CRO coinja a hitelezési és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos díjak kedvezményére jogosítanak.

 

MI A CRO COIN?

 

A CRO legfontosabb adatai:

CRO Elérhető: Crypto.com,Huobi, OKEx, HitBTC, Bittrex
CRO Konkurenciái: NEXO, AAVE, CEL
CRO Legmagasabb ár:  0,2 USD / 0,000024 BTC
CRO Mélypont: 0,00115 USD / 0,0000033 BTC

Fejlesztői aktivitás: 9/10
Felhasználói aktivitás: 9/10
Piaci megbízhatóság: 9/10
Vélekedés: 9/10

 

KRIPTOHITELEZÉS ÉS A CRO

A CRO coin egy BNB-hez hasonló olyan kriptovaluta, amit egy kriptós cég a saját szolgáltatásaiban jutalmaz pénzzel. A Crypto.com fő tevékenysége a kriptovaluta hitelezés. Mivel kriptovalutát nem lehet adósság formájában létrehozni, a hiteleket azoknak a pénzéből utalják ki, akik lekötik a saját vagyonukat erre a célra. Cserébe pedig kamatokban részesülnek. A hodlereknek gyűlik a tőke, akinek kölcsönre van szüksége, annak pedig van likviditása. A Crypto.com-on más pénzügyi szolgáltatások is elérhetőek, mind kedvezményekkel és bónuszokkal, kriptovalutában elszámolva.

Kriptohitelezésben negyedévenként többtízmilliós nagyságrendben cserél gazdát pénz, ezért számos nagyobb platform szolgálja ki az igényeket, különböző kamatokkal és hozamokkal a két oldal számára. A Crypto.com-on ilyen hozamokat kaphatunk kriptovalutára vagy stabilcoinra, esetleg ilyen kamatok mellett vehetünk fel PAX/TUSD/USDC/USDT coinokat. A CRO coin egy saját blokkláncon létező valuta, a Crypto.com chain azonnali és alacsony költségű tranzakciókat ígér egy nyílt forráskódú hálózaton. Felhasználásának a célja a hozamok növelése és hitelkamatok csökkentése a platformon. A tárcánkban levő CRO coinok alapján kedvezőbbek a számaink a hitelben résztvevő összes pénzünkre, különösen a CRO-ra – akár 18% hozamot is beseperhetünk egy évben a cég saját coinjára.

crypto.com

A CRO értéke a 2019 januári megjelenése óta USD-ben és BTC-ben is szépen emelkedett, aki használta valamelyik szolgáltatást annak valószínűbb, hogy a kötelező feltételként vásárolt CRO többet hozott, mint a kamatkedvezmények. A CRO emelkedésével ugyanakkor az új beszállóknak ma már nagyobb befektetéssel érhetők el a kedvezményszintek.

 

CRYPTO.COM KÁRTYA

Hitelezés és fedezetnyújtás mellett a Crypto.com népszerű szolgáltatása a kripto kártya. Egy VISA kártyáról van szó, amit kriptovalutával, stabilcoinnal, vagy fiat pénzzel tölthetünk fel, és használhatunk bankkártyához hasonló módon. Az előnye pedig az, hogy használatkor visszatérít bizonyos százalékokat a kártya típusa, illetve a stakelt CRO mennyisége alapján. Magasabb szinteken további kedvezmények érhetők el, pl. Netflix és Spotify előfizetési díjak visszatérítése 100%-ban (12.99 USD-ig) valamint ingyenes ATM-es készpénzfelvétel és banki utalás. A kártya igényes fémötvözet kivitelű, kategória szerint különböző színekben.

crypto.com card

 

CRYPTO.COM TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

A Crypto.com app és exchange látszólag egy hagyományosnak mondható tárca és tőzsde. Amit kriptovaluta vásárlására, kereskedésére és kiutalásra használhatunk. Az app felhasználói egymás között azonnali és ingyenes tranzakciókat bonyolíthatnak, az exchange pedig pénzdíjas kereskedési versenyeket hirdet.

Tartozik a platformhoz egy fizetési felület, amin keresztül kriptovaluta elfogadóhelyek, bonyolíthatják a bevételeiket, akár azonnali fiat pénzre átváltással. A felület felhasználóbarát és különböző díjstruktúrákat ajánl. Ugyanez az app online vásárlásra is alkalmas és kriptovalutás fizetések után a kártyához hasonlóan visszatérítéseket kínál.

crypto-com-pay

A DeFi app a 2020-ban nagy népszerűségnek örvendő coin swap funkciót is támogatja. Importálhatjuk a különböző kripto címeinket a coinjainkkal és átválthatjuk másba swap segítségével. Vagy akár továbbíthatunk tranzakciókat a hálózati díjak beállításával és a tárca kiutalási díja nélkül. A DeFi app egy külön alkalmazás az appstore-ban.

A Crypto.com is egy olyan projekt ami több módon is nyereséges minden félnek amíg elég nagy a forgalom. Más, nagyobb coinok használatát és elterjedését segíti elő. A többi vállalati coinhoz hasonlóan a CRO centralizált, tehát a tranzakciók validálása, vagy a készlet beáramlása nem a coin használói között zajlik, a feltételek és a későbbi fejlesztések is a Crypto.com kezében vannak.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Nagy Gábor

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  2. A digitális ezüst. Mit érdemes tudni a Litecoinról
  3. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  4. Mi az Ethereum? Részletes kriptovaluta projekt ismertető
  5. A magyarok kedvenc altcoinja! Ripple projekt ismertető
  6. A dobogóért is versenyző stabilcoin! Tether projekt ismertető
  7. Bitcoin újratöltve! Mi a Bitcoin Cash és hogyan jött létre?
  8. Ez a Binance coin, a legnagyobb kriptovaluta tőzsde terméke
  9. Mitől 3. generációs kriptovaluta a Cardano? Megmutatjuk!

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.