A Crypto.com a Miami Nagydíj névadó szponzora lett

Szerző: | febr 15, 2022 | Kriptovaluta

Ha a sport támogatásáról van szó, akkor a crypto.com élen jár a többi céghez képest. Az elmúlt évben először az Aston Martin támogatásával, majd a Forma 1 globális szponzori tevékenységével lépett be a leglátványosabban a sportba. A száguldó cirkuszhoz fűződő kapcsolata most új fejezethez érkezett. Megmutatjuk mit kell tudni erről!

 

Továbbra is terjeszkedik a Crypto.com

Van egy kimondatlan szabály a marketing logikában, mely szerint elsőnek lenni egy piacon mindig meghatározó élményt jelent a vásárló fejében. Nem meglepő, ha ezt a logikát véljük felfedezni a crypto.com stratégáinak döntései mögött is. Elsők között érkeztek a forma 1-be, a UFC-be, legutóbb pedig a los angeles-i aréna körüli névváltás verte fel az állóvizet. Ehhez kapcsolódóan pedig az NBA sztár LeBron James alapítványával is együttműködési megállapodást kötöttek, amiről mi is szintén hírt adtunk.

 

Miami – a varázslat városa 

A napfény államában fekvő Miamit sem kell senkinek bemutatni. Miami City népességét tekintve ugyan csak a 44. legnagyobb város az USA-ban a maga 467.000 lakosával, ám a környező vonzáskörzettel együtt nézve, máris a 12. helyre ugrik előre. Egy 2018-as, svájci befektetési banki felmérés szerint vásárlóerő tekintetében azonban a második leggazdagabb város az Egyesült Államokban és a harmadik leggazdagabb a világon. Turisztikai desztinációként pedig New York után a második legerősebb vonzerőt képviseli az észak-amerikai kontinensen. Nem csoda tehát, ha ,,Magic City” becenévvel illetik a várost.

 

Miami – a forma 1 városa

Ezek után talán abban sincs semmi csodaszerű, ha az idén májusban megrendezendő futammal a varázslat városa is belép a versenyt rendező helyszínek sorába és Austin mellett a másik amerikai nagydíjnak ad majd ebben az évben otthont. Az 5,41 km hosszú pálya a Miami Dolphins amerikai foci csapatának otthont adó Hard Rock Stadium körül kanyarog majd és a melbournei Albert Park-ban lévőhöz hasonló utcai pálya lesz.

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

Miami – a Crypto városa

Miamitól nem idegen a kripto világa sem. Számtalanszor adtunk már hírt a polgármester Francis Suarez nyilatkozatairól, amely szerint átcsábítaná a kínai Bitcoin bányászokat vagy éppen a város pénzét kriptovalutába fektetné. És ebbe a varázslatos közegbe érkezett meg a Crypto.com, ami a fenti előzmények ismeretében talán nem is volt váratlan. Ha hozzátesszük, hogy a cég szemmel láthatóan az amerikai piac ,,megdolgozásán” van, egyáltalán nem nevezhető váratlan fordulatnak, bár hivatalosan csak február 9-én jelentették be az együttműködést.

Crypto.com F1 | Cryptofalka

A Crypto.com terasz. Forrás: Crypto.com

 

Miami – a Crypto.com városa

Kilenc évre szóló megállapodást kötött a crypto.com platform a névadó szponzori tevékenységéről, aminek értelmében a verseny hivatalos neve ,,Formula 1 Crypto.com Miami Grand Prix” lesz a következő közel egy évtizedben. Ezen felül a díjátadó ceremónián is szerepelnek majd a logók, akárcsak a trófeákon.

Létrehoznak továbbá a pálya közepén egy “Crypto.com teraszt” is, ami egyrészt exkluzív vendégek fogadására alkalmas helyszín lesz, ám az első szintet a rajongók is használhatják. Ez utóbbiakra külön nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők, mivel a Hard Rock Stadium közepén kialakításra kerül a Crypto.com Fan Zone és a május 6. és 8. között megrendezett futam alatt biztosít majd szórakozási lehetőséget.

 

Összefoglalás

Megállíthatatlanul robog tehát a crypto.com marketing úthenger. Akár szereti valaki a platformot akár nem, az mindenképpen örömteli, hogy a szemünk láttára válik egyre ismertebbé a ,,crypto” kifejezés. Ezt a szót pedig összekapcsolni a napfény államának varázslatos városával igazán jövőbemutató dolog.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka