Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ ��

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A PancakeSwap új portfóliómenedzser funkcióval bővül

A PancakeSwap új portfóliómenedzser funkcióval bővül

A PancakeSwap új funkciót indított, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyes eszközöket letétbe helyezzenek, és később automatikusan különféle likviditási poolokba mozgassák.

Portfóliókezeléssel bővül a PancakeSwap

A decentralizált kriptotőzsde egy október 30-i bejelentés szerint már elindította az új portfóliókezelő funkciót. A szolgáltatást a Bril Finance decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollal partnerségben hozták létre.

A bejelentés szerint a felhasználók USDT-t, Bitcoin-t, BNB-t és Ether-t tudnak jelenleg a portóliómenedzserhez adni. A csapat állítása szerint a protokoll már több mint 24%-os belső megtérülési rátát (IRR) produkált a tesztek során. 

CAKE jutalom a tesztidőszakban

A funkció megjelenésének első négy hetében további jutalmakat is biztosítanak a felhasználóknak a PancakeSwap (CAKE), a tőzsde saját tokenjében. Az induláskor a PancakeSwap lesz az egyetlen olyan felület, amely hozzáférést biztosít a felhasználóknak a Bril portfóliókezelő rendszeréhez - áll a közleményben.

A PancakeSwap vezérigazgatója, Mochi azt nyilatkozta, hogy az új integráció segít abban, hogy a tőzsde a DeFi egyik fő csomópontjává váljon:

Célunk, hogy a DeFi funkciók mellett egyablakos portfóliókezelővé váljunk. A Bril automatizált technológiája és a PancakeSwap-ba való integrációja lehetővé teszi a PancakeSwap-felhasználók számára, hogy élvezhessék a már megszokott alapvető funkciókat, majd később zökkenőmentesen, automatizáltan dolgoztathassák az eszközeiket.

A PancakeSwap a medveidőszakban sem tétlenkedik

A PancakeSwap a második legnagyobb teljesen decentralizált kriptotőzsde a napi forgalom tekintetében a DefiLlama adatai szerint. Májusban elindított egy GameFi játékot is Pancake Protectors néven.

Mindemellett szeptemberben integrálta a Transakot, egy fiatból kriptóba történő fizetések lebonyolítására szakosodott szolgáltatót.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.72% $51,056.13
Ethereum ETH -2.31% $2,944.25
BNB BNB -2.10% $375.92
Solana SOL -3.75% $101.16
XRP XRP -2.07% $0.5391
Cardano ADA -1.70% $0.5899
Dogecoin DOGE -0.29% $0.08509
Litecoin LTC -0.86% $68.76
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!