Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Izgalmas projekt a Binance Launchpool-ban: Indul a Renzo!

Izgalmas projekt a Binance Launchpool-ban: Indul a Renzo!

A Binance nemrég jelentette be 53. launchpool projektjét, a Renzo-t. Kattints a gombra, és farmolj REZ tokeneket még mielőtt elindulna a kereskedés a kriptotőzsdén!

Renzo és EigenLayer: valami izgalmas van készülőben

A Renzo Protocol DeFi platformként debütál, amelynek célja, hogy összekapcsolja a felhasználókat az EigenLayer ökoszisztémával, egy olyan keretrendszerrel, amely felerősíti az Ethereum-hálózat képességeit. Liquid Restaking protokollként a Renzo lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy aktívabban vegyenek részt a staking-ben, míg Strategy Manager szerepe megkönnyíti az EigenLayer-en stakelt eszközök kezelését. 

A Renzo tehát segíti a felhasználók és az EigenLayer csomópontok üzemeltetői közötti interakciót, hangsúlyozva az aktívan hitelesített szolgáltatások (AVS) biztonságát. A protokoll arra törekszik, hogy a standard Ethereum staking módszerekhez képest kiváló hozamokat kínáljon.

A bejelentés kiemeli a Renzo és tokenje szerepét a decentralizált pénzügyek világában. Itt a lehetőség, hogy részese legyél a projekt sikerének, ugyanis a Binance Launchpool, az ígéretes blokkláncprojektek felfedezésének iparágvezető platformja, a REZ token hivatalos bevezetésének házigazdája. Azonban csak 6 napjuk van a kereskedőknek arra, hogy akár jelentős REZ készletet halmozzanak fel a legnépszerűbb kriptotőzsde platformján.

Farmolj REZ tokeneket a Binance tőzsdén listázás előtt!

Binance Launchpool egy olyan platform, ahol kriptovaluták stakelésével tudunk új induló projektek tokenjeihez hozzájutni még a tőzsdére való bevezetés előtt. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális valutáikat likviditási poolba helyezzék, ahol hozamot generálhatnak, így a kereskedőknek extra passzív jövedelmet kínál.

A Renzo része a Binance szélesebb körű kezdeményezésének, amely az innovatív blokkláncprojektek támogatására irányul. A kriptotőzsde továbbra is kulcsszerepet játszik a kriptopénz-iparban, platformot biztosítva az új projektek számára, hogy ismertséget szerezzenek, és a felhasználók számára, hogy a blokklánc-technológia legújabb fejlesztéseivel foglalkozzanak.

Renzo Binance Launchpool I Cryptofalka

A REZ tokenek teljes készlete 10 000 000 000 darabra van korlátozva. Ezeket a tokeneket stratégiailag úgy osztják szét, hogy biztosítsák az egészséges és fenntartható hálózati ökoszisztémát. A Launchpool célja, hogy a maximális készlet 2,5%-át szétossza jutalomként a BNB-t és FDUSD-t stakelő felhasználók között. 

A Binance ezt követően 2024 április 30-án magyar idő szerint 14:00-kor listázza a REZ tokent a kriptotőzsdén, és megnyitja a kereskedést a REZ/BTC, REZ/USDT, REZ/BNB, REZ/FDUSD és REZ/TRY kereskedési párokkal. 

Még nem regisztráltál a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.41% $67,818.4
Ethereum ETH -1.46% $3,793.19
BNB BNB 0.15% $597.69
Solana SOL -0.39% $168.58
XRP XRP 0.23% $0.5293
Dogecoin DOGE 1.33% $0.1649
Cardano ADA 1.03% $0.4597
Litecoin LTC 0.56% $83.44
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!