A DOT megelőzte az XRP-t piaci kapitalizációban

Szerző: | jan 16, 2021 | Kriptovaluta

A DOT, befektetői kedv növekedésével és az XRP szabadesésével, a negyedik legnagyobb kriptovaluta lett a piaci kapitalizáció szerint.

Korábban írtunk arról, hogy bajban van a Ripple az XRP tokneje miatt, mert az Amerikai Tőzsdefelügyelet (SEC) nem ismeri el igazi kriptovalutaként. Most, hogy sok tőzsde levette kínálatából és a kereskedési volumen is lecsökkent, a DOT átvette a helyét a kriptovaluták listájában. 

 

A Polkadot

A Polkadotot az Ethereum egyik alapítója hozta létre még 2016-ban. Lényegében egy többláncú, okosszerződéseket kínáló protokoll, amely számos előnnyel rendelkezik. Saját substrate-tel rendelkezik, amely egy blokklánc keret. Ez a keret biztosítja az Ethereum kompatibilitást. A Polkadot alapítója szerint a Substrate 3.0 már az év első felében elindulhat. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

2020-ban nagy fejlődésen ment keresztül. A közösség több mint 100 csapattal és projekttel büszkélkedhet, amelyek különböző használati eseteken dolgoznak. Csak Kínában több mint 30 csapat dolgozik, akik rendszereket, felhasználási módokat építenek a Polkadot ökoszisztéma számára. 

 

DOT erősödése

A DOT az elmúlt héten több mint 60%-os rallyn ment keresztül, ami az egyik katalizátora volt, hogy piaci kabitalizációban a negyedik helyre kerüljön. Ezzel szemben az XRP további árfolyamcsökkenést produkált. 

DOT I Cryptofalka

 

Összegzés

Mindenképp figyelemmel kell kísérni a DOT alakulását a jövőben. Hasonló törekvései vannak mint az Ethereumnak. Okosszerződésekkel biztosítja az átjárásokat a blokkláncok között. A komoly fejlesztői háttér és az egyre nagyobb ökoszisztéma biztosítja, hogy a következő években nagy valószínűséggel még többet erősödik az árfolyam. Ahogy az elmúlt időszak is mutatja, a pozitív hírek pozitív árfolyamnövekedést vonnak maguk után, a közelmúltban már többször megdöntötte az ATH-t is. 

DOT I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka