Az emberek a metaverzumban edzenének tovább

Szerző: | máj 23, 2022 | Kriptovaluta

A FitRated felmérése feltárta, hogy a blokklánc technológia jutalmai nagyobb edzésmotivációt nyújthatnak, mint a hagyományos ösztönzők.

 

Testmozgás kriptovalutáért cserébe

Az új felmérés kimutatta, hogy a megkérdezett emberek több mint 80%-a motivált lenne a több testmozgásra, ha kriptovalutában fizetnének erőfeszítéseikért. A FitRated fitneszoldal által végzett felmérésben 1001 amerikait kérdeztek meg a blokklánchoz kapcsolódó fitnesztechnológiákról.

A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezett emberek 40%-a hajlandó lenne lemondani jelenlegi edzőtermi tagságáról, hogy a metaverzumban folytassa a testmozgást. A válaszadók 81%-a motiváltabb lenne fittsége megőrzésére, ha kriptovaluta fizetések ösztönöznék a mozgásra.

Az emberek a metaverzumban edzenének tovább: kutatás

Forrás:www.newsweek.com

Korábban a ​​National Bureau of Economic Research (Országos Gazdaságkutató Iroda) által végzett tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a pénz önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy az emberek edzőterembe járjanak. A FitRated kutatása szerint azonban a blokkláncalapú pénzügyi ösztönzők talán csak átütik az ingerküszöböt. A válaszadók 63%-a ért egyet azzal, hogy a fitneszmotiváció a blokklánc technológia által növelhető lenne. Már számos projekt próbálja ezt a megállapítást kamatoztatni.

A „gamifikáció” fogalma az elsődleges oka annak, hogy az emberek miért részesítik előnyben a blokkláncalapú pénzügyi ösztönzőket a szokásos pénzbeli ösztönzőkkel szemben. A válaszadóknak 83%-ban tetszett, hogy a blokkláncalapú fitneszalkalmazások jutalmazzák a fizikai aktivitást.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

A legtöbben gyalogolni szeretnének a metaverzumban

Arra a kérdésre, hogy milyen típusú fitneszre vállalkozna, hogy kriptopénzt kereshessen, a válaszadók 49,1%-a azt mondta, hogy a gyaloglás lenne a választott tevékenység. Ezt szorosan követte a kerékpározás 47,2%-kal, az úszás pedig a harmadik helyen végzett 41,4%-kal.

Amikor azt vizsgáltuk, hogy az emberek milyen kriptovalutában szeretnének jutalmat kapni, akkor a Bitcoin (BTC) volt túlnyomórészt a preferált választás; a válaszadók 72%-a a BTC mellett döntött. Az ether (ETH) a második volt 35,5%-kal, amelyet szorosan követett a Dogecoin (DOGE) 34,6%-kal.

Az emberek a metaverzumban edzenének tovább: kutatás

Forrás:www.holodia.com

A blokklánc-alapú fitneszalkalmazások jelenleg növekvőben vannak. A STEPN nevű web3-as alkalmazás a futás élményét gamifikálja azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi, nem helyettesíthető tokenes (NFT) cipőkkel eddzenek. Az, hogy ez úttörő jelenség-e a blokklánc fitnesz terén vagy csak múló divat, a jövőben kiderül. 

 

Összefoglalva

Bár a STEPN az egyik legmegbízhatóbb Web3 alkalmazás a fitneszvilágban, természetesen nincs egyedül. Versenytársként jelent meg egy másik, az Avalanche blokkláncon futó Step App nevű alkalmazás. Ezzel mintegy jelezve a 100 milliárd dolláros fitnesziparba kapcsolódni kívánó web3-as cégeket. Sokan mozognának, ha ezért valamilyen jutalom járna. A kérdés csak az, hogy lesz-e tényleges értékteremtés, amiből profit keletkezhet? 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.