Az Ethereum bálnák között népszerű az ApeCoin

Szerző: | márc 29, 2022 | Kriptovaluta

Sokan hallottak már Bored Ape Yacht Clubról, ami most egy új érmével, az ApeCoinnal (APE) lépett a piacra. A token az ETH bálnák között azonnal népszerű lett.

 

A Bored Ape Yacht Club új tokenje 

Az BAYC, mint nem helyettesíthető token (NFT) gyűjtemény komoly hírnévre tett szert az elmúlt időszakban. Úgy tűnik a projekt valutája is követi az irányt, ugyanis a Bored Ape Yacht Club kriptovaluta tokenje nemrégiben a legtöbbet forgalmazott digitális eszköz lett a top 1000 Ethereum (ETH) pénztárca között, amit a WhaleStats kriptoanalitikai platform március 21-én közölt a Twitteren.

Jól látható, hogy az APE a negyedik legtöbbet vásárolt token a top 10-ben, a platform szerint az akkori 41 833 dolláros átlagos vásárlási összeggel.

Az Ethereum bálnák között az ApeCoin (APE) a legkeresettebb

Forrás:lh5.googleusercontent.com

 

A legújabb hype-nak örvendő ERC20-as tokent március 17-én indítottak el, azóta pedig megállíthatatlanul halad előre. Szinte azonnal bejegyezték a legnagyobb kriptotőzsdékre, mint például a Coinbase és a Binance, ami felkeltette a nagybefektetők érdeklődését is. Közvetlenül a piacra dobás után átmenetileg 40 dollár körüli áremelkedést tapasztalhattunk, majd nem sokkal később hirtelen zuhanni kezdett az érme ára. A  cikk közzététele pillanatában az ApeCoin 14 dollár közeli árfolyamon mozog.

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

A Time magazinra ApeCoinnal is előfizethetsz

A Time magazin web3 közösségi kezdeményezése a TIMEPieces, március 20-án Twitter-üzenetben közölte, hogy a hírmagazin „a következő hetekben” elkezdi elfogadni az ApeCoint digitális előfizetéseinek fizetési formájaként.

A CryptoSlam kriptokövető platform adatai szerint a Bored Apes Yacht Cub már most a harmadik legértékesebb NFT-gyűjtemény, minden idők egyik legnagyobb 1,54 milliárd dolláros értékesítési volumenével. Csak az Axie Infinity (AXS) és a CryptoPunks előzi meg jelenleg az értékesítési listán.

 

Összefoglalva

A Finbold még március elején arról számolt be, hogy a rendkívül népszerű Bored Ape Yacht Club NFT-k a Google keresőjének 10 legjobb NFT-gyűjteménye közé kerültek. Nagyságrendileg ez az eredmény átlagosan havi 59 000 kereséssel született meg.

Az utóbbi időben sok bizonytalanság volt a kriptovaluták piacán. Ugyanakkor a jelek arra utalnak, hogy a 2021-es NFT őrület nem csengett le még. Éppen ezért érdemes lehet figyelemmel kísérni ennek a trendnek az alakulását. 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka