Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
HODL-be vágták magukat az Ethereum bányászok

HODL-be vágták magukat az Ethereum bányászok

Az Ethereum bányászok nem adják el a kibányászott coinjaikat. 2016-óta nem birtokoltak ilyen sok ETH-t, vagyis további áremelkedésre számítanak.

 

Ethereum árnövekedésre számítanak a bányászok

A bányászok által birtokolt Ethereum mennyisége amerikai dollárban rekordszintet ért el. Az Ethereum bányászok egyenlege öt éve, a kriptovaluta bevezetése óta nem volt ennyire magas. A Santiment elemzőplatform adatai szerint, USD -re átszámítva történelmi csúcson van, 1,85 milliárd dollár. A cég kijelentette, hogy az 532 750 ETH a legnagyobb egyenleg, amelyet a bányászok 2016. július 13 -a óta tartanak. Az összeg az Ethereum összes körforgásban lévő készletének körülbelül 0,45% -át teszi ki, amely jelenleg 117,8 millió ETH.
 
Ethereum bányászok egyenlege | Cryptofalka Forrás: https://app.santiment.net/

A bányászok gyakran értékesítik az Ethereumokat, hogy fedezzék kiadásaikat, beleértve az áram és hardver költségeket. Az eladástól való tartózkodás azt sugallja, hogy a bányászok kitarthatnak a további áremelések mellett.

 

Csúcson az Ethereum hash rate

Az Ethereum -hash rate, amelyet gyakran a hálózat egészségének és biztonságának tekintenek, lecsökkent a bányászok Kínából való kivándorlása során a Bitcoinéval együtt. Az Ethereum hash rate 477 TH/s -ra csökkent június végén, de az elmúlt három hónapban teljesen helyreállt, és új csúcsokra emelkedett. Jelenleg 150% -kal nőtt az év eleje óta.

Ethereum hash rate | Cryptofalka Forrás: https://bitinfocharts.com/

 
Annak ellenére, hogy a kínai székhelyű Ethereum bányászati pool-ok kiestek a versenyből, a SparkPool és a BeePool felfüggesztette tevékenységét az elmúlt hetekben. Érdekesség, hogy a Bitinfocharts szerint nem volt észrevehető csökkenés a hash arányban, amely október 5-én minden idők legmagasabb szintjét, 745 terrahash-t (TH/s) érte el.
 
Szeptemberben az Ethereum bányászai augusztus elején elkezdték felhalmozni az eszközt a London hard fork után. A Kraken kriptovaluta tőzsde által végzett kutatások azt sugallták, hogy a bányászok további áremelkedésre számítanak a potenciális deflációs tulajdonságoktól az EIP-1559 bevezetését követően, amely elégeti a tranzakciós díjak egy részét.
 
Mióta a frissítés augusztus 5 -én elkezdődött, az Ultrasound szerint 473 120 ETH, körülbelül 1,7 milliárd dollár értékű égetés történt.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Tovább csökkentve a kínálatot, az Eth2 Beacon Chain okos szerződésben hatalmas mennyiségű Ethereum lett stakelve.  Az Eth2 explorer szerint körülbelül 6,7% -ot, azaz 7,9 millió ETH -t helyeztek letétbe. Jelenlegi áron, ami körülbelül 3600 dollár, ez nagyjából 28 milliárd dollárnak felel meg.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.86% $67,485.32
Ethereum ETH -8.17% $3,253.71
BNB BNB -4.91% $586.84
Solana SOL -12.41% $152.95
XRP XRP -10.84% $0.5454
Dogecoin DOGE -12.91% $0.1727
Cardano ADA -13.54% $0.5089
Litecoin LTC -12.89% $85.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!