Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Soros György kriptovalutára cseréli részvényei egy részét

Soros György kriptovalutára cseréli részvényei egy részét

A milliárdos befektető, Soros György fedezeti alapja, a részvényekért kapott készpénz egy részét kriptovalutákba fekteti. 

 

A befektetők likviddé teszik a részvényeket

Bruce Flatt, a Brookfield Asset Management vezérigazgatója, aki 626 milliárd dollárt működtet a torontói székhelyű vagyonkezelőben, azt mondta, hogy most van a „jó idő” az eszközök felszámolására: „jelentős pénz van a piacon, így nagyon jó időszak volt az infrastruktúra, a megújuló energiaforrások, a magántőke és az ingatlanok megvalósítására, emiatt rengeteg eszközt realizáltunk. Első negyedévben 13 milliárd dollárt értékesítettünk, 10 milliárd dollárt a második negyedévben, és az idén még folytatódni fog ... Nagyon jó idő az eszközök likvidálására. "
 
Részvények likvidálása I Cryptofalka Forrás: https://marketrealist.com/
 
Dawn Fitzpatrick, a 27 milliárd dolláros Soros Alapkezelő családi vagyonkezelője, aki a prominens liberális milliárdos és demokrata személyes tőkéjét kezeli. A Bloomberg munkatársának elmondta, hogy miután 2020 márciusában 5 milliárd dollárt munkába állított a Covid-19 világjárvány okozta gazdasági károk enyhítésére, újjáépítette a cég készpénzpufferét, hozzátéve, hogy ha újra nagyobb válság lenne napjainkban, a cég további 5 milliárd dollárt helyezne munkába „elég rövid időn belül”.
 
Nem mintha Soros mindent eladna: Fitzpatrick szerint az amerikai fogyasztó most „készpénzben van, és tapasztalatot akar, nem árut”.
 
Nem meglepő, hogy a Soros és Peking közötti eszkalálódást követően kijelentette, hogy a cég elzárkózik a kínai befektetéstől: "jelenleg nem teszünk pénzt Kínába" - mondta, hozzátéve, hogy a befektetőknek "nagyon óvatosnak kell lenniük" Azt mondta, hogy a befektetőket meglepte Kína tevékenysége és a gazdasági kár mértéke, amelyet a kormány hajlandó elviselni a terve miatt.
A valódi ok, amiért Soros nem fektetne pénzt Kínába, az, hogy a pénz azonnal elfogy: Soros György élesen bírálta Xi Jinping kínai elnök politikáját, és a Wall Street Journal múlt heti cikksorozatában kijelentette, hogy a dollár bevitele Kínába most tragikus hiba. ”
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
„Húsz éven keresztül a nyugati tőkével és nyugati érdekeltséggel rendelkező kínai technológiai vállalatok nagyon jól megfeleltek Kína céljainak. Erre már nincs szükségük, így elvihetik 700 milliárd dollárjukat, és visszavihetik Hongkongba ” - mondta Fitzpatrick. - És azt hiszem, ezt fogják tenni.
 
Soros a legújabb fedezeti alapja részt vesz a kriptovaluta iparban. „Van néhány érménk - nem túl sok -, de maguk az érmék kevésbé érdekesek, mint a DeFi és hasonló dolgok használati esetei” - mondta, majd hozzátette, hogy a  „a kriptovaluták elterjedtek”.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.97% $62,798.97
Ethereum ETH 0.71% $3,077.42
BNB BNB 0.97% $552.56
Solana SOL -3.24% $136.03
XRP XRP 1.09% $0.4918
Dogecoin DOGE 5.00% $0.1571
Cardano ADA 1.65% $0.4521
Litecoin LTC 0.60% $77.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!